tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkWat een misère is het geweest voor alle tennisverenigingen die nog op gravel spelen!  Door de aanhoudende vorst waren de banen lang onbespeelbaar en moesten de openingswedstrijden van de voorjaarscompetitie zelfs verzet worden. Wat zijn wij dan toch bevoorrecht met onze SmashCourtbanen waarop we het hele jaar kunnen tennissen.

De voorjaarscompetitie is in volle gang. TCH-teams hebben hierbij ook het voordeel van de SmashCourtbanen mogen ervaren. Sommige tegenstanders hebben de hele winter niet getennist en hebben nu ook nog eens niet kunnen trainen voor de competitie. Hierdoor winnen we nu soms wedstrijden van tegenstanders die over een paar weken veel sterker voor de dag zullen komen.

Wat is onze keuken mooi geworden. Tijdens de competitie worden er heerlijke gerechten geserveerd. Het keukenpersoneel is vanuit de kantine mooi zichtbaar wat weer een signaal is om een lekker gerecht te serveren.

Een compliment en woord van dankbaarheid voor alle bardienstmedewerkers die dit mogelijk maken voor TCH. Het kan niet genoeg benadrukt worden; deze vrijwilligheid is de basis van onze vereniging en de kurk waar we met zijn allen op drijven!

We hebben van de KNLTB goed nieuws ontvangen. Dit jaar gaat TCH het eerste OPEN TCH JEUGD TOERNOOI organiseren. Dit toernooi organiseren we in de 1e week na het Invitatietoernooi. De jeugd kan dan het Open Toernooi tennissen in de entourage van ons Invitatietoernooi. Zo brengen we de Jeugd van het Westland en Omstreken al jong bij dat TCH de gezelligste vereniging van het Westland is.

U zult wellicht al kennis hebben gemaakt met onze nieuwe parkbeheerster Jeannette van Holsteijn. Mocht u haar niet kennen, dan is dat geen probleem. Binnenkort dragen Daniëlle en Jeanette heuse TCH poloshirts waarop duidelijk staat aangegeven "parkbeheer".

Onze Algemene Ledenvergadering hebben we achter de rug. In een fijne sfeer en met een goede opkomst heeft het bestuur verantwoording afgelegd voor het beleid van het afgelopen jaar. Tijdens deze ALV werden onze bestuursleden Jolanda Hollard, Berry Hendriks en Robbert van Oppenraay met een daverend applaus herkozen voor nog eens drie jaar. Hier zijn we als bestuur erg blij mee.

Tijdens de ALV van Jeannet van der Knaap aan dat er overdag nog wel uurtjes beschikbaar zijn om te komen tennissen in onze Revahohal.  Omdat onze zustervereniging Naaldwijk volgende winter de beschikking krijgt over een hal zien we helaas toch wel wat huurders stoppen met de huur. Dit betreffen voor uren overdag. 's-Avonds blijven de banen nog steeds heel goed bezet. Ik ben er echter van overtuigd dat mede door onze prijsstelling, kwaliteit van de banen en gezelligheid in onze kantine, de bezetting overdag ook wel weer zal verbeteren.

Tot slot wil ik alle leden vragen om in te schrijven voor ons DUBBEL-toernooi. Laten we er met zijn allen een heerlijk toernooi van maken.

Met sportieve groet,

Peter van der Wilk

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden