tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

altAkm4iFpq us78z A2WZDG8t9tKaGNoQkDhmfjcRgckvQ

Hallo allemaal,

Na de voorjaarsvakantie ging tennisleraar Richard tennisles geven op de basisscholen van Honselersdijk. Hij werd enthousiast ontvangen door de leerlingen van 't Startblok en de Hoeksteen. Ze deden allemaal fanatiek mee en vonden het hartstikke leuk. 

Dus nodigde hij alle kinderen uit op woensdagmiddag 13 maart voor een clinic op Tennisvereniging Honselersdijk. Vier banen vol met elk een groepje van 8 à 9 kinderen volgden enthousiast de instructies van de 3 tennisleraren van Burgersdijk en op baan 7 deden Kay en Nizar spelletjes met de kinderen. Het was heerlijk weer, de ouders vonden het ook erg leuk en ontvingen van de Jeugdcommissie informatie en persoonlijke uitleg over de superaanbieding voor de jeugd van TCH. 

Dit resulteerde maar mooi weer in 14 nieuwe jeugdleden. Samen met de vorige wervingsactie eind 2012, die ook ruim 18 nieuwe leden behaalde hebben we gelukkig inmiddels weer ruim 70 jeugdleden. Uiteraard organiseert de Jeugdcommissie ook dit seizoen weer supergezellige toernooien voor alle kinderen. Dus hou de mail in de gaten, kijk op de website van www.tchonselersdijk.nl voor een overzicht van alle toernooien. 

P.s. Mocht je als nieuw lid nog geen pasfoto ingeleverd hebben en de persoonlijke gegevens, doe dat dan alsjeblieft zo snel mogelijk in de brievenbus van de jeugdcommissie (beneden in de hal), want dan kunnen we een pasje aanvragen bij de KNLTB. Bedankt en graag tot ziens op al onze evenementen.

De jeugdcommissie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden