tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hallo Tennisvrienden,

Op dinsdag 2 april jl. vond in de "Naald" de bekendmaking plaats en uitreiking uitslag opbrengst cheque van de Club Campagne. Het was een feestelijke avond met eerst een cabaret optreden van René uit Schipluiden.

Het totale sponsorbedrag werd verdeeld onder de 240 Westlandse deelnemende verenigingen en er zijn in totaal 38.800 stemmen uitgebracht.

Vorig jaar eindigde TCH bij de top 10 maar helaas gold dat niet voor dit jaar. TCH eindigde op een mooie 32e plaats met een waarde cheque van  € 697.50.(vorig jaar € 857.25) De cheque is opgehangen in de hal van ons clubgebouw en ons bestuur zal voor een juiste bestemming zorg dragen.

clubkas campagne rabo foto 2013 

Het aantal stemmen op TCH bedroeg 310 tegen 381 van vorig jaar dus in 2014 wordt er meer aandacht gegeven aan deze actie.

Leden welke een bankrekening hebben bij de Rabobank maar nog geen gratis lid zijn, roep ik bij deze op dit jaar te regelen om in 2014 te kunnen stemmen zie www.Rabobank.nl/paticulieren/lokalebanken/westland/leden.

clubkas campagne rabo 2013

Alle leden welke op TCH hebben gestemd, hartelijk dank daarvoor. TCH rekent uiteraard volgend jaar in 2014 weer op uw steun.

Groeten,

Berry Hendriks

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden