tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

9796783-tennis-bal-in-de-lucht-het-naderen-van-de-lijn-op-een-rode-gravel

Zoals elk jaar organiseert TCH een informatie avond voor haar nieuwe leden. Dit jaar was dit op vrijdag 11 januari. De opkomst was groot. We mochten 36 van de 60 aangeschreven leden verwelkomen.Peter van der Wilk deed het woord en gaf uitleg over de gang van zaken binnen onze vereniging. Jolanda Hollard en Jac vd Zijden verzorgden de uitgifte van de pasjes. Sandra Gardien en Erna van der Lans waren aanwezig voor het hapje en het drankje.

Jullie begrijpen het al. Deze avond liep gesmeerd. Een aantal van deze nieuwe leden waren zo enthousiast dat ze diezelfde avond al op de baan stonden. En later op de avond nog aanwezig waren voor een drankje. De nieuwe leden hebben voorlopig een invitatiepasje gehad. Hiermee kunnen zij, totdat de echte KNLTB pasjes er zijn, digitaal afhangen.

Voor deze nieuwe leden en de nieuwe leden van 2012 zal op zondag 10 maart een debutantentoernooi georganiseerd worden. Zij spelen dan op verschillende niveaus tegen elkaar. Zij ontvangen voor dit toernooi binnenkort een uitnodiging.

TCH organiseert dit om de nieuwe leden kennis te laten maken met elkaar en met de vereniging.

Wij hopen dat de nieuwe leden zich snel thuis voelen binnen TCH.

Erna van der Lans

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden