tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkDe sfeervolle feestdagen staan voor de deur. Een tijd van terugblikken en vooruitkijken. Bij het terugblikken, denk ik direct aan de introductie van ons nieuwe dakterras. De realisatie hiervan was wederom mogelijk door de bereidheid van onze leden om mee te denken en de handen uit de mouwen te steken. En met een prachtig resultaat. Het lijkt al wel of het dakterras er al weer jaren is.

Het digitale clubblad heeft zijn intrede gedaan bij TCH. Het digitale clubblad past goed bij de tegenwoordige tijd, bespaart heel veel kosten en geeft ons de mogelijkheid om onze leden snel te informeren.

Ook is het digitale afhangbord geïntroduceerd. Verbazingwekkend vind ik het hoe snel we ook hier weer gewend aan zijn geraakt. Dit systeem is een echte verbetering voor onze vereniging gebleken.

Verder heeft Richard van der Spek van Burgersdijk Tennis tweemaal een actie opgezet voor het benaderen van de lagere scholen om te trachten om meer jeugdleden te werven. Naar aanleiding van de laatste actie hebben 16 jeugdleden zich aangemeld als lid bij onze vereniging. Een groot compliment hiervoor naar Richard, Burgersdijk Tennis en de Jeugdcommissie die de nodige ondersteuning heeft gegeven.

In het afgelopen jaar is Jolanda Hollard aangetreden als onze nieuwe penningmeester, waardoor er weer de benodigde kennis en stabiliteit aanwezig is op het financiële vlak. Tijdens het ALV van 27 november jl. is Jolanda ook officieel door de algemene ledenvergadering benoemd. We wensen Jolanda heel veel succes bij de uitoefening van haar functie.

Tijdens deze ledenvergadering hebben we als bestuur het fiat van de leden gevraagd voor de verbouwing van onze keuken. Met een stemming van 41 voor en 1 tegen is dit voorstel aangenomen. Het plan is om halverwege februari 2013 te starten met de verbouwing, zodat de keuken klaar is bij de aanvang van de competitie. Op basis van verstandige opmerkingen tijdens de ALV is de indeling enigszins aangepast zodat er nu een doorgeefluik komt tussen de kantine en de bar met een hoogte van 1:80 mtr hoog, waardoor de keukenmedewerkers zichtbaar zijn en contact hebben met de mensen in de kantine.

Zo zijn we onbewust al weer aan het vooruitkijken geslagen. In 2013 krijgen we dus de beschikking over een schitterende nieuwe keuken. Verder zijn er plannen om wellicht een open jeugdtoernooi te organiseren. Ook willen we de bardienstplanning, halverhuur, sponsorbestand, ledenadministratie en financiële administratie middels centraal gestuurde software aan elkaar koppelen.

Tenslotte zal ondergetekende met pijn in het hart tijdens de komende ALV in het voorjaar van 2013 terugtreden als voorzitter van Tennis Club Honselersdijk. Na acht hele mooie en hectische jaren is voor mij de tijd gekomen om na afronding van de verbouwing een stap terug te doen om zo meer tijd te krijgen voor mijn gezin en werk en zodoende ook weer ruimte te bieden aan een nieuwe voorzitter met zijn of haar ideeën.

Namens het bestuur van Tennis Club Honselersdijk wensen we al onze leden hele fijne feestdagen en kijken we met zijn allen uit naar een gezond en sportief 2013.

Met feestelijke groet,

Peter van der Wilk

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden