tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

IMG_0001_tdk

Er was eens ….

een rallyteam dat op zondag 28 oktober bij elkaar kwam.

Ze besloten aan de TCH/VDK autorally mee te doen. De auto werd gepoetst, een verrekijker, een kompas en een tomtom werden erbij gezocht en zo verzamelden zij zich bij het TCH gebouw.

Na onthaal door de organisatie en een tas vol met spulletjes & de nodige vitamines, gingen zij op weg. Ze noemden zich, zoals andere jaren, de Allimatties. Als wat?? Al(bert)Li(nda)Ma(Martijn)Ti(Tineke) + wat extra letters. Natuurlijk staat matties ook voor maatjes!

Dit jaar was het weer een erg leuke route, waarbij ook overgevaren werd met het pontje. De route ging verder langs Rozenburg en Oostvoorne. Bij de eerste controlepost werd er getoverd met een spaghettistafje en lege colablikjes. De bedoeling was om de blikjes van het ene krukje naar het andere te laten zweven.

De toverkunsten moesten nog even op gang komen, want dit was ons niet gelukt.

Nieuw dit jaar was een tussenstop met historische wandeling in Brielle. Aan de hand van foto’s een woord bij elkaar zoeken.

Bij de tweede controlepost hadden we meer geluk: Historische konten raden! Dat konden wij wel! Na hier wat gegeten te hebben gingen we weer verder met de route. Voordat we terug naar Honselersdijk reden, werd nog van iedereen de kilometerstand gecontroleerd. Bij de tennis werd er nagekletst, ingevulde vragen overlegd en in spanning afgewacht. Na de altijd geweldige PowerPointpresentatie, gingen we over naar de prijsuitreiking.

En wat bleek: wij waren nummer 1!! Joepie!

Volgend jaar helpen wij de organisatie met een controlepost. Maak je borst maar nat dus! :-)

De Allimatties!

IMG_0001A_tdk

IMG_0009_tdk

IMG_0009E_tdk

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden