tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hier een stukje van de jeugdcommissie.

Wij als JC zijn heel druk bezig met van alles en nog wat. En jullie ook. We hebben, maar dat is al weer even geleden, het jeugdinvitatietoernooi gehad en dat was een geslaagde middag. En inmiddels zijn er nu weer een aantal teams bezig met de herfstcompetitie. Hopelijk werkt het weer een beetje mee waardoor de wedstrijdjes lekker allemaal buiten kunnen worden gespeeld.

Bij onze vereniging staat inmiddels al weer de hal en zijn de winterlessen ook al van start gegaan. Ook hebben we in samenwerking met tennisschool Burgersdijk een kennismakingscursus op de woensdagmiddag om kinderen enthousiast te maken voor de tennissport en we hebben heel wat aanmeldingen. Erg leuk om jonge kinderen kennis te laten maken met tennis.

Voor ons staat er ook nog een leuke activiteit op de kalender. In plaats van het oliebollentoernooi vieren wij dit jaar op de tennis Sinterklaas. Jullie worden per mail op de hoogte gebracht van dit feest en we hopen dat jullie allemaal komen. Het grote Sinterklaasfeest wordt gehouden op 23 november dus hou deze datum alvast vrij. Het beloofd een gezellige avond te worden. Ben je een nieuw lid en hebben wij je mailadres nog niet geef die dan even door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook hebben wij ons weer opgegeven voor de sponsorpunten actie van Albert Heijn . Heb je punten en wil je onze vereniging steunen. Doe ze in een envelop en doe ze in de rode jeugdbox op de tennis. Schrijf je naam erop en voor degene die de meeste punten inlevert hebben we nog een leuk prijsje.

Nou dit was het weer. Tot de volgende keer

Groetjes van de JC

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden