tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Net voor dat ik op vakantie ging nog snel ff ingeschreven voor de HE8. Toen ik op vakantie was kreeg ik een mailtje dat je dit jaar voor 2 onderdelen mocht inschrijven en dacht, doe eens gek schrijf me ook in voor de HE7, mag ik in ieder geval 4x spelen.

Op zaterdag 29 september moest ik beginnen in de HE8, deze wedstrijd won ik. Het begin was dus goed. Zondag de eerste wedstrijd in de HE7. Helaas dit keer niet zo een goed begin als in de HE8, want deze wedstrijd verloor ik. Dus verder in de verliezersronde, maar ik had het ook niet anders verwacht.

Dinsdag 2e wedstrijd HE8. Deze wedstrijd gelukkig gewonnen. Donderdag 3e wedstrijd HE8 tegen Ferdi Kap. Dat werd een spannende pot. Tijdens het eten stuurde Ferdi een WhatsApp met de vraag of ik al zenuwachtig was. Ik zei natuurlijk nee! maar ik was wel een beetje zenuwachtig, want de verliezer zou uitgeschakeld worden.

Vrijdag 2e wedstrijd in de HE7 en verdomd gewonnen. Dus ik mocht zaterdag middag de 3e wedstrijd spelen in de HE7 en wéér gewonnen. Ik dacht echt, dit moet niet gekker worden. Al 6 wedstrijden gespeeld en het einde is nog niet in zicht.

Zaterdag avond mocht ik in de HE8 aantreden voor de 4e wedstrijd (1/2 finale) en ook weer gewonnen. Dus zondag sowieso 1 finale spelen. De andere finalist was nog niet bekend, maar er was een kans dat ik de finale tegen mijn broertje Remy zou mogen spelen. Remy moest zondag ochtend om 10 uur de 1/2 finale spelen en ja hoor, hij won ook. Dus de finale tussen de broertjes mocht gespeeld worden om 13.15 uur. Spannend, maar natuurlijk ook erg leuk!!

Zelf speelde ik zondag om 10 uur de 1/2 finale in de HE7. Het was een hele strijd, maar deze heb ik ook gewonnen met  7-6/6-2. Mijn eerste gedachte was sh*t dan moet ik vanmiddag nog 2 wedstrijden spelen. Zondag middag 13.15 uur finale HE8 tegen Remy. Het ging erg gelijk op, alleen maar deuce, voordeel, deuce, nadeel etc. om gek van te worden. We leken wel 2 broers die dezelfde tactiek in gedachten hadden, haha. Uiteindelijk heb ik gewonnen met 7-6/7-6.

Ff snel 2 tosti's gegeten en nog kapot van de vorige 2 wedstijden werd ik alweer geroepen om de baan op te gaan voor de finale in de HE7 (verliezersronde) tegen Gerard Mulder. Het ging eigenlijk precies hetzelfde als de finale tegen mijn broertje. 1e set won ik met 7-6, 2e set werd gewonnen door Gerard 7-6. Ik kon niet meer na 2,5 uur, maar ja er moest dus nog een 3e set gespeeld worden. Inmiddels waren alle banen leeg en werd er vanaf het dakterras gevraagd of wij van baan 6, naar baan 1 wilde komen. Dus ff korte pauze en klaar maken voor de 3e set op baan 1.

Vlak voordat we wilde gaan beginnen aan de 3e set, kwam iemand uit het publiek met het geniale idee om geen 3e set te spelen maar een super tiebreak. Dat vonden Gerard en ik een heel goed idee, dus dat deden we. De enthousiast suporters langs de kant en op het balkon hebben mij door de super tiebreak geholpen en zo heb ik met mijn allerlaatste energie de super tiebreak naar mijn hand kunnen zetten en gewonnen met 10-8. Gerard bedankt voor de super pot en ook grote respect voor jou!

Conclusie: In 1 toernooi 10 wedstrijden gespeeld met op de finaledag 3 wedstrijden en totaal 6 tiebreaks! Dus ik denk voortaan wel ff na voordat ik me nogmaals inschrijf voor 2 onderdelen. Wedstrijdleiding super bedankt voor het puzzelen en plannen van alle wedstijden.

Groeten Jerry van der Knaap

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden