tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Van maandag 17 september tot en met zondag 25 november vindt de AH Koornneef Sponsoractie plaats. Tien weken lang ontvangen klanten van Albert Heijn Koornneef bij iedere €. 10,-- aan boodschappen 1 sponsorpunt t.w.v. €. 0,10. Lever uw sponsorpunten bij ons in. Op de vereniging hangen posters, om onze leden aan te moedigen mee te doen. Ook hangt er een bakje waarin de punten ingeleverd kunnen worden. Daniëlle houdt ook de score bij welk overzicht in de hal hangt.

De AH Koornneef Sponsoractie zit dit jaar in een nieuw jasje. Naast het verzamelen van sponsorpunten kunnen verenigingen een bonus verdienen door deel te nemen aan verschillende acties. Een van de acties loopt via Twitter. Via het twitteraccount @ahkoornneef, wordt een tweet verstuurt waarin de contactpersoon van een willekeurige vereniging wordt gevraagd om binnen 10 minuten contact op te nemen met de Albert Heijn Koornneef. Neemt de contactpersoon binnen 10 minuten contact op? Dan verdient de vereniging een bonus van €. 100,--. En die bonus kunnen wij goed gebruiken!!!!

Ook jullie kunnen hier een bijdrage aan leveren door @ahkoornneef te volgen op Twitter. Jullie kunnen de contactpersoon van onze vereniging inseinen zodra er een tweet verschijnt met de naam en de contactpersoon van onze vereniging.

De contact persoon van onze vereniging is Diana Stijger 06-51568155.

Kijk voor meer informatie op www.ahkoornneef.nl/sponsoractie

images

Met vriendelijke groeten,

de Sponsorcommissie

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden