tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkHet Invitatietoernooi zit er weer op. We mogen terugkijken op een geslaagd toernooi. De organisatie is vlekkeloos verlopen. De huidige bestuursleden hebben ondertussen zoveel ervaring opgedaan dat de organisatie van dit toernooi (nagenoeg) vlekkeloos verloopt. Niet in de laatste plaats door het door Ben van der Valk bijgehouden draaiboek, waarin alle activiteiten minutieus staan beschreven.

Door The Ride of the Roses waren we genoodzaakt om het toernooi iets naar voren te halen, zodat we nu flinke concurrentie hadden van verschillende andere toernooien en evenementen. Maar dit hadden we graag voor The Ride of the Roses over.

Het dakterras heeft zijn 1e invitatietoernooi glansrijk doorstaan. Op voorhand waren er nog vragen of het dakterras wel alle mensen zou kunnen herbergen. We hebben gezien dat juist door de huidige omvang van het dakterras het er al snel gezellig is op het dakterras en dat mensen snel met elkaar in contact komen.

Ook was het de vraag of er geen sprake zou zijn van geluidsoverlast voor de buren, aangezien het dakterras hoger is gelegen. Gelukkig kunnen we stellen dat we weinig klachten van de buurt hebben mogen ontvangen. Dit komt mede door het besluit om na middennacht aan de mensen te vragen om de kantine binnen te treden, waarna we het dakterras met de schuifdeuren konden sluiten.

invitatitoernooi_2012_10_20120830_1627272667

De sponsoravond was voortreffelijk. Door een uitmuntende samenwerking tussen de evenementencommissie en de sponsorcommissie konden onze sponsors genieten van een hele gezellige sponsoravond, gelardeerd met muzikale omlijsting van Wouter Bouwman. Het deed ons goed dat zoveel sponsors aanwezig waren tijdens de sponsoravond. Hun betrokkenheid bij TCH is belangrijk voor onze vereniging.

Kortom, nogmaals iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage aan het welslagen van dit toernooi!

We kijken ook al weer naar de invulling van de commissies voor volgend jaar. Zo is de jeugdcommissie op zoek naar enthousiaste nieuwe leden en kan ook de evenementencommissie weer nieuwe leden gebruiken. We doen het werk samen waarbij de taken over elkaar verspreid worden. U hoeft dus niet bang te zijn dat u te zwaar belast zult worden. Interesse? Neemt u dan vooral contact met mij op om het hier eens over te hebben!

De ziekenboeg liep na het Invitatietoernooi (te) snel vol. Ben van der Valk brak zijn kaak, Berry Hendriks brak zijn pols en onze parkbeheer Ard van Leent liep een galblaas en longontsteking op. We wensen hun uiteraard een spoedig herstel en goede gezondheid toe.

Burgersdijk Tennis gaat onder bezielende leiding van Richard van der Spek aan de slag met de Scholenactie om daarbij te proberen kinderen te verleiden tot het komen tennissen bij TCH. Voor de gezondheid van onze vereniging is het belangrijk dat we aanwas krijgen van de allerjongsten onder ons.

We horen dat de laatste tijd steeds vaker van onze “oudere” leden dat ze niet meer met de clubtoernooien meedoen omdat ze dan tegen jongere leden moeten spelen. Op zich natuurlijk een compliment voor onze vereniging dat we momenteel zoveel jongere leden mogen begroeten. Maar we willen onze “oudere” leden toch ook niet in de kou laten staan. Vandaar we het komende singletoernooi het 50+ onderdeel hebben toegevoegd. Dus “ouderen” onder ons, doe vooral weer mee en schrijf je dus in voor komende singletoernooi.

We wensen alle deelnemers aan de Herfstcompetitie heel veel succes toe en dat het weer maar lekker mee mag werken.

Wist u trouwens dat TCH tegenwoordig ook op Twitter en Facebook aanwezig is. Follow en Like us, zodat we onderling veel ervaringen met elkaar uit kunnen wisselen.

Tot op het singletoernooi,

Met sportieve groet,
Peter van der Wilk

 

 

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden