tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Summer Beach

Na een moeizaam opgang komende zomer kunnen we u vertellen dat het de laatste week van augustus tropisch zal worden. Het Summer Beach Invitatietoernooi wordt namelijk van 24 augustus t/m 2 september gespeeld.

U zult het warm krijgen van al dat mooie tennisspel. Of na een dikke nederlaag zult u zich voelen als na een frisse duik in zee.  Vrolijk zult u worden van die heerlijke cocktail die u in een hangmat drinkt, met een relaxed loungemuziekje op de achtergrond.

Tussen de wedstrijden door zullen we u vermaken met het volgende programma:

Vrijdag 24 augustus:

Start Summer Beach Invitatietoernooi

Donderdag 30 augustus:

Sponsoravond

Vanavond worden alle sponsors door onze sponsorcommissie in het zonnetje gezet. Om 19.00 uur is de aanvang van deze culinaire en tevens muzikale avond.  Een genot voor vele zintuigen…

Maar ook niet-sponsors kunnen aan deze avond deelnemen, er is echter maar beperkt plaats dus schrijf u snel in op de lijst beneden in de hal.

Vrijdag 31 augustus:

Vanaf 22.30 uur zal de Westlandse Tropical Danny, Mark Verkade de boel op zijn kop zetten met zwoele ballades en vele andere vrolijke liederen terwijl u een lekkere cocktail besteld bij de cocktailbar. DJ Linus Vijverberg zal deze avond verder ondersteunen tot in  de late uurtjes.

Zaterdag 1 september:

Na een lekkere tennisdag rollen we de nacht in met DJ Dylan Otto, bekend van het stukje Ibiza van het Westland ‘Jamm Beach’ in Ter Heijde. Hij zal ons meenemen op een muzikale wereldreis langs de stranden van Ibiza, Sao Paulo en Miami!

Het feest gaat door tot 2 uur, zorg dat je op tijd binnen bent, want vol is vol.

Zondag 2 september:

WinnersDay, the finals…

Op deze finaledag voldoende vermaak voor jong en oud, de clown en de dames van de schmink zijn er weer, er zijn volop spannende tenniswedstrijden te zien en er komt nog een muzikale verassing langs. Na de laatste finales zal rond 20.00 uur de prijsuitreiking zijn. Bent u degene die als 1e het nieuwe balkon op mag om uw prijs op te halen? Na de uitreiking van de prijzen volgt uiteraard de loterij met wederom zeer fraaie geschenken. Na dit alles kunt u een goed plekje zoeken om ook dit jaar weer te genieten van een spetterende vuurwerkshow.

Deze avond zullen we rond de klok van 23.00 afsluiten.

Dit programma, samen met alle andere kleine dingen die deze week compleet zullen maken, zullen ervoor zorgen dat u weer een goed gevoel overhoudt aan deze zomer, the Summer of… TCH!

Tot volgend jaar,

De Kantine en Evenementen Commissie (KEC)

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden