tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Wat een leuk mix toernooi was het weer!

Wij (Mariska Bransen en Rien van der Knaap) hebben een leuk mix 6 toernooi gespeeld. Uiteraard niet alles gewonnen maar wel  leuke wedstrijden getennist. De eerste wedstrijd die we speelden  was tegen Mathilde Damen en  Sjon Mulder, Sjon vertelde dat hij nog nooit had gewonnen van mij, dat kan, maar als hij altijd hoger speelt kan dat.

De eerste set ging gelijk op tot 4-4, daarna werden we gebroken en zij hadden de eerste set. De tweede set ging veel sneller, doordat ondergetekende de wedstrijd wilde forceren en daardoor te veel fouten maakte. Het werd 6-1 ondanks dat de samenwerking met Mariska goed was. Op naar de verliezers ronde.

In de verliezersronde mochten we tegen mijn competitiemaatje Andre Vijverberg, die met Ada van der Voort speelde. Ada, die na haar gebroken pols weer voor het eerst op de baan stond, stond te tennissen alsof ze nooit geblesseerd was geweest. Maar ook wij speelden een goede wedstrijd en we merkten dat we op elkaar ingespeeld raakten en maakten weinig fouten. Wij wonnen de wedstrijd met 6-2 6-3.

Toen de finale tegen Petra en Jos Straathof die als (v)echtpaar aan het toernooi meededen. Petra is weer Mariska’s competitie maatje. Er werd door alle 4 de spelers goed getennist en in het begin was het door de verschillende spelstijlen wel aftasten. Uiteindelijk na vele deuce, voordeel en nadeel werd het 7-5  voor Petra en Jos. De tweede set ging net als onze eerste partij naar de tegenstanders die ons spelletje steeds beter doorkregen. Wel weer veel deuce, voordeel en nadeel maar de games vielen meer naar de tegenstanders, de uitslag was 6-2. Petra en Jos nogmaals gefeliciteerd.

Gr Rien van der Knaap

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden