tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Vrijdag 27 juli was als datum gekozen voor het jaarlijkse 50+ toernooi. Het beloofde, wat het weer betreft, een prachtige dag te worden. Om 9.00 uur werd de eerste koffie gedronken na aanmelding bij "dagpenningmeester" Hans v.d. Zande. Een half uurtje later gingen de dames voor de eerste ronde de banen op, later afgewisseld door de heren, dan weer de dames, enz.enz.

Tussendoor konden we vanaf het mooie dakterras in de schaduw van die lekkere grote parasols genieten van de tennisprestaties van het andere geslacht. Zo werden er die ochtend 3 potjes van 30 minuten gespeeld. Dat lijkt niet zo lang, maar er werd niet over gemopperd want het was wel warm, zoniet errrruuug warm. Wij wilden niet klagen over de zomer die maar niet komen wou en die toch die bewuste 50+dag zeer zeker aanwezig was !!!!

Het werd tijd voor de lunch die door Danielle verzorgd was met heerlijke broodjes gezond. Het smaakte voortreffelijk, mede dankzij de broodjes kroket die Ard weer had gebakken. Bekertje melk, glas sap, stuk fruit, het was weer smullen.

Na deze break werden de wedstrijden weer vervolgd. De zon leek steeds meer zijn best te doen, maar dat kwam misschien doordat we zo lekker in de schaduw of binnen hadden gezeten. We lieten ons niet kennen en er werden weer mooie potjes gespeeld (en wat vaker de handdoek gebruikt)  Na totaal tweeënhalf uur tennissen zat het er weer op voor die dag met zo'n hoge temperatuur. Wisten jullie wie de speciale gast was deze dag ?? Dat was Mike Ketel, ons voormalig TC lid van jaren geleden, maar welbekend bij de 50-plussers. Ik heb persoonlijk van hem vernomen dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft gehad op ons gezellige en mooi verbouwde park. Nadat we alle "van het huis" ballen verzameld hadden zaten we met z'n allen op het balkon klaar voor de prijsuitreiking. Voor elke categorie 'n 1e en 2e prijs in de vorm van een fles wijn naar keuze. Het was een in alle opzichten, zeer geslaagde, sportieve, gezellige, warme dag. Met het vooruitzicht van een frisse douche en schone kleding ging ik toch maar naar huis op de fiets, waarbij ik de eerste regendruppels als een welkome verfrissing op me neer liet komen.

Hadden wij het getroffen !!!!

Clazien Ammerlaan

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden