tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkDe zomer is momenteel in volle gang. Ten tijde van dit schrijven bevinden we ons in de Franse badplaats Argeles Sur Mer, na eerst een week in de Ardeche te hebben gebivakkeerd. De 1e week stond zoals gebruikelijk in het teken van ontstressen.  In de 2e week zijn we nu weer meer in staat om te genieten van het gezin, het mooie weer en de natuur en kunnen we terugblikken en vooruit kijken.

Bij het terugblikken denken we al snel aan de (succesvolle) bouw van het nieuwe dakterras. De aanstelling van Jolanda Hollard als penningmeester geeft een zekere rust. De introductie van het digitale boekje is geruisloos verlopen en ziet er keurig uit. De sfeer tijdens de competitie en clubtoernooien was uitstekend. Fijn om te zien is dat er bij TCH veel (nieuwe) jonge mensen actief zijn binnen de vereniging en dat zij ervoor zorgdragen dat de sfeer bij TCH als vanouds gezellig en betrokken is.

Bij het vooruit kijken zijn we erg benieuwd naar het komende Invitatietoernooi, dat we voor het eerst met het nieuwe dakterras gaan organiseren. De KEC heeft samen met Ben van der Valk een prachtig programma opgesteld met dit jaar als thema Summer Beach. We gaan er vanuit dat ieder TCH-lid meedoet met ONS invitatietoernooi zodat we er met zijn ALLEN weer een geweldige tijd van maken!

Verder hoop ik dat we in staat zijn om meer jeugdleden aan onze vereniging te binden. Dit is leuker voor de huidige jongens en meisjes van onze vereniging en zorgt er ook voor dat ieder jeugdlid op zijn eigen niveau bij TCH competitie kan spelen. Hier is dus nog een hoop werk aan de winkel.

Zelf wil ik bij de voorzitters van de andere Westlandse tennisverenigingen peilen hoe zij staan ten opzichte van het opzetten van een onderlinge jeugdcompetitie op zaterdagochtend, die aanvangt in september en eindigt in mei. Hiermee bieden we dan een concurrerend programma aan ten opzichte van andere sporten zoals voetbal, handbal en hockey, waardoor er hopelijk meer kinderen voor tennis gaan kiezen. In het verleden kon dit niet omdat er in de winter niet getennist kon worden, maar de tijden zijn inmiddels veranderd.

Dit jaar had het Open Jeugdtoernooi van 's-Gravenzande op de finaledag een probleem vanwege de regen en hebben we als TCH de helpende hand geboden. Met als gevolg dat de finaledag bij ons op het park werd gehouden. Wat een feest was dit om te zien. Al die jeugdspelertjes bij ons op het park, dat smaakte naar meer. Ik acht het daarom niet uitgesloten dat ook TCH ooit eens een eigen Open Jeugdtoernooi gaat organiseren. Hiermee zetten we dan TCH op de kaart bij de Westlandse Jeugdleden en hun ouders en geeft het ook een stimulans aan onze eigen jeugdleden.

a bientot,

Peter van der Wilk

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden