tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkHet tennisseizoen draait momenteel op volle toeren.

De voorjaarscompetitie ligt achter ons en ook de clubkampioenschappen Dubbel zijn alweer achter de rug. Alle kampioenen die ik nog niet heb mogen spreken feliciteer ik hierbij nog van harte met de behaalde resultaten.

Op een zondag mochten wij als team bardienst draaien tijdens de voorjaarscompetitie.  Tosties maken, kroketten en frikandellen bakken, eitjes bakken, bier tappen, de kantine opgeruimd houden, de vaat in de vaatwasser opruimen, drank inschenken en afrekenen: het was een drukte van belang. Door deze ervaring heb ik nog meer respect gekregen voor al die leden die op onze vereniging vrijwillige bardienst draaien.

We gaan ons nu opmaken voor de Clubkampioenschappen Mix. Na de vakantieperiode volgen dan nog het Invitatietoernooi en de clubkampioenschappen single. Weifel niet, maar schrijf u enthousiast in voor deze kampioenschappen zodat het weer gezellige toernooien worden waarbij het goed toeven is op onze vereniging.

Nu het seizoen halverwege is gevorderd , kunnen we constateren dat het vernieuwde dakterras goed functioneert. Het is daarbij  snel gezellig en knus op het dakterras wat ons verenigingsleven ten goede komt.

Het nieuwe digitale afschrijvingssysteem is geruisloos in gebruik genomen. Bij het doornemen van de gemiddelde wachttijden blijkt dat het in zijn algemeenheid reuze meevalt met de wachttijden op onze vereniging. Om de wachttijden te beperken is het de bedoeling dat de leden die lessen komen volgen pas een baan  reserveren na het beëindigen van het lesuur.

Burgersdijk Tennis organiseert ook bij TCH een Lady’s Day. Het is fijn om te constateren dat de lady’s van TCH zich hiervoor massaal hebben opgegeven zodat het vast een reuze gezellige dag zal worden. We wachten de foto’s op facebook geduldig af.

De kantine- en evenementencommissie is al weer in volle gang met de organisatie van het Invitatietoernooi. Ook dit jaar zal het weer een geweldig feest worden op ons park. Zorg daarom dat u tijdig een partner hebt gevraagd voor het invitatietoernooi, zodat u ook aan dit toernooi kan meedoen.

Al onze sponsors hebben onlangs een factuur ontvangen voor hun bijdrage aan onze vereniging. Wij willen hierbij onze sponsors bedanken voor deze bijdrage. In deze moeilijke tijden is het niet langer vanzelfsprekend dat we op de steun van onze sponsors mogen rekenen. Onze dankbaarheid is daarom groot!

Met sportieve groet,
Peter van der Wilk

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden