tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

“Ach joh, ik red het finaleweekend toch niet!!!”

Bovenstaande opmerking horen wij als TC regelmatig aan de wedstrijdtafel. Vaak uit mond van deelnemers die het finaleweekend verhinderd zijn maar tóch willen meedoen met het toernooi.

Leuk dat er dan meer deelnemers zijn, maar niet leuk voor de mensen die tegen de verhinderde deelnemers in het finaleweekend hadden moeten spelen. Tijdens een toernooi speel je altijd minimaal twee wedstrijden. We proberen voor iedereen de eerste wedstrijd in het eerste weekend te plannen.

De laatste jaren blijkt dat dit met de vele verhinderingen van de deelnemers vaak niet mogelijk is en worden sommige eerste wedstrijden ook nog gespeeld op maandag en zelfs op dinsdag. Als je dus pas op maandag of dinsdag je eerste partij speelt en je speelt bijvoorbeeld op donderdag je tweede en je wint ze allebei, dan sta je al snel in de kwartfinales. Dit geldt ook als je een bye hebt en je wint je eerste wedstrijd. Het is dan toch zonde als je dan moet opgeven omdat je het weekend verhinderd bent.

Vooral voor de tegenstander is het niet leuk als de wedstrijd wordt opgegeven. Als je graag wilt meedoen aan de clubkampioenschappen, houd er dan rekening mee dat je het finaleweekend moet spelen. Daarnaast moet je natuurlijk je eigen kwaliteiten, en bij de dubbel die van je partner, niet onderschatten .

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden