tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Volgens mij kunnen we terugkijken op een geslaagd dubbeltoernooi.

Ik heb zelf meegedaan in de 9 en ben daar samen met Vanessa Niemantsverdriet 1e geworden. Wij speelden in een poule, waarbij je dus echt  4 wedstrijden moest spelen. Daarna wist je pas hoeveelste je geworden was. Dit vind ik echt een toernooi, want zo ben ik dat ook gewend bij de handbal. Soms hoorde je dat mensen er na 2 wedstrijden uit lagen en dat is toch jammer!

Met de volgende toernooien ga ik me wel in de 8 opgeven, want miste soms wel een beetje de weerstand. Niet dat elk potje te makkelijk ging, want wij hebben ook echt even moeten knokken voor de punten. Toch is het beter voor mezelf als het iets moeilijker gaat, want daar leer je ook weer meer van.

Sinds vorig jaar maart ben ik lid en heb toen ook lessen genomen. Deed mee met toernooitjes en viel in bij een team dat competitie speelden. Je leert steeds meer mensen kennen en dat maakt het ook allemaal gezelliger. Zo zaten we dus op de vrijdagavond nadat we gespeeld hadden met een groep meiden aan tafel, waarbij iedereen gehandbald had. Hoe leuk is dat! Zo zie je maar weer, je komt elkaar allemaal weer tegen op de tennis.

Ik wil de organisatie bedanken voor dit toernooi en ik zeg op naar de volgende!

Groetjes,

Lieke Zwinkels

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden