tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

De zomer moet nog echt op gang komen, maar in de wetenschap dat het invitatietoernooi het thema ‘SUMMER BEACH’ gaat krijgen, krijgt u het vast al warm. U zult zich het ene moment wanen op een onbewoond eiland, maar kijkt u rechts van u dan ziet u een groot cruiseschip en links van u ligt men op z’n Jamaicaans te loungen.

We hebben al aardig wat attributen op de kop weten te tikken, maar heeft u nog oude surfplanken/ zeilen/ duikpakken of andere zand/water/zon voorwerpen dan maakt u ons daar heel blij mee. In het bijzonder zijn we op zoek naar zo’n groot echt houten stuurwiel (van een schip uiteraard).

Naast de lust voor het oog zullen we ook uw andere zintuigen laten prikkelen met leuke muziekoptredens en lekkere hapjes en drankjes.

Wat u tenslotte ook moet weten is dat het toernooi een week eerder begint dan normaal. Vrijdag 21 augustus begint het toernooi, de finaledag is zondag 2 september. Op deze dag is ook rondje Poeldijk, maar zo voorkomen we wel dat de finaledag samenvalt met ‘Ride for the Roses’.

Wij wensen u namens de KEC een fijne zomer/vakantie en hopen op uw medewerking om ook dit jaar het toernooi weer te laten slagen!!

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden