tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

zaterdag_heren_6

Ook dit jaar hebben wij weer een paar leuke competitieweken mogen beleven. Na enkele jaren als ‘2e’ geëindigd te zijn, is TCH Heren 6 zaterdag nu dan eindelijk Kampioen. Hieronder onze ‘Road to Victory!’

Onze eerste 3 wedstrijden waren een makkie. Achtereenvolgens werden Buytenwegh, De Hoek en MLTV met 6-0 opgerold. Daarna kregen we de moeilijke verenigingen van onze poule. Tegen Naaldwijk ging het niet vanzelf. Zij kwamen duidelijk naar Honselersdijk om te winnen. Ondanks zware regenbuien werd een 0-3 achterstand uiteindelijk terugbracht naar een knappe 3-3.  Complimenten voor Jeroen, Martijn, Sietse en Jack. De basis voor het kampioenschap was gelegd!

De week er op gingen wij met onze vaste chauffeur Jeroen bij GONA in Kijkduin op bezoek. Na een zware strijd met lange wedstrijden behaalden wij een 4-2 overwinning. De trainingsuurtjes in de ballonhal hebben zich hier uitbetaald.

De voorlaatste week kregen wij onze vrienden van ’t Loo op bezoek. Prima gasten, waar we al eerder tegen gespeeld hebben. Ook deze wedstrijddag eindigde in een 4-2 overwinning en een hoge barrekening.

De laatste dag moest het dus gebeuren. Tegenstander Verburch had voor aanvang net zoveel gewonnen wedstrijden (29) als wij. Na 2 singles stond het 1-1. Gelukkig wonnen wij single 3 en 4, maar we verloren de 1e dubbel. Mochten we de 2e dubbel ook verliezen, dan zouden we het totaal aan sets moeten tellen. Gelukkig bleven Jack en Sietse (2 oud Verburch leden) rustig en cool. Zij wonnen de laatste dubbel en daarmee het langverwachte kampioenschap.

Langs deze weg bedanken wij onze invallers Sjon Mulder en Dennis Barendse, maar ook de organisatie van de competitie om dit mogelijk te maken. Volgend jaar een klasse hoger, wij zijn er klaar voor!

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden