tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

_MG_99592Vrijdag 1 juni was het dan zover. We gingen naar Centerparcs Dames Dubbel toernooi op de Kempervennen, een heel weekend tennissen dus! Danielle van der Voort, Debbie van der Vlis, Paulette Stokkers, Patricia Gardien, Erna van der Lans, Marieke Abdelbaki, Linda Peters en ik zaten al vroeg in de auto naar Valkenswaard, waar we helaas, na een kleine omleiding (verkeerd gereden) iets te laat aankwamen. Dat was juist de bedoeling, want we wilden de show stelen met onze mooie gesponsorde pakken.

In de weken vooraf, waren er een paar zeer gewilde sponsors, die dit sterrenteam wel wilden steunen. Dus zochten we bij Tennis Westland een leuk setje uit, lieten het bedrukken, met de logo’s van Final select, H.G. Peters Hoveniersbedrijf, Tennis Westland en Zwirs kassenbouw. Het plaatje was compleet.

Omdat de samenstelling van de groep gewijzigd was, waren de namen in de tombola gegaan en waren er nieuwe duo’s gevormd. Mariek&Deb, Daan&Paulet, Er&Patries en Lin&Dy. Onder het genot van een bakje koffie werden de wedstrijdschema’s uitgedeeld, gelukkig we konden eerst lunchen. Om half twee begonnen de eerste wedstrijden en zo rond half zes hadden we gemiddeld zo’n 2 -3 wedstrijden gespeeld. Na een lange nacht in Valkenswaard, met veel wijn en veel lol, moesten we zaterdag haasten om niet als laatste aan te schuiven bij het ontbijt.

_MG_9971

Vanaf 11:30 uur begonnen de wedstrijden en de laatste werd om ongeveer 19:00 uur afgerond. Snel naar het huisje, douchen, en weer naar “the Lake House” om aan te schuiven bij het drie gangen menu dat geregeld was door Centerparcs.  Hier werden de poulewinnaars bekend gemaakt. Van groep A, waren Paulette en Danielle de poulewinnaars met 19 punten. Linda en ik waren van groep B 2e geworden met 13 punten. Na het uitdelen van een mooi gevuld toilet tasje van Clarins aan de poule winnaars, kon de feestavond beginnen. Met 96 gillende vrouwen van middelbare leeftijd valt dat niet helemaal mee, maar we maakten er zelf na het aanvragen van ons favoriete nummer, toch nog een leuk feestje van. Deze avond lagen we er iets vroeger in, want zondag moest er echt gepresteerd worden.

Helaas door de hevige regenval, moesten we uitwijken naar de sporthal van Camping de Paal in Bergeijk. Een mooie sporthal, met 6 tennisbanen van een soort gummie spul. Deze dag tennisten we met een afval systeem, had je verloren dan was je na 1 wedstrijd klaar, won je dan moest je nog een potje. Helaas waren Mariek&Deb, Lin&Dy en Er&patries al snel klaar, maar Daan&Paulet wisten niet van ophouden. De ene wedstrijd was nog spannender dan de andere, maar steeds won dit duo het. De finale was super spannend, maar uiteindelijk wonnen Daan&Paulet deze finale en kregen  ze een tegoedbon voor een weekendje weg in een 6 persoons huisje van Centerparcs! Deze envelop, werd hoogst persoonlijk door iemand van Centerparcs uitgedeeld toen we weer terug waren op het park en heerlijk aan het genieten waren van onze High Tea. Inmiddels was het al bijna 19:00 uur en kwamen we tot de ontdekking dat dit weekend omgevlogen is. Wat wil je na zoveel, lol, eten, drinken, tennissen, wijn en genieten !

foto2

Diana Stijger

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden