!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9

facebooklogoklein

Zondagochtend 3 juni, 7.45 (!), verzamelen om in de stromende regen te vertrekken richting D.S.T.V. Obvius in Delft. Aangekomen op deze gezellige studentenvereniging, bleek na een half uur wachten dat het thuisteam aan de andere kant van de muur ook op ons aan het wachten was. Na dit wat ongelukkige begin van de ochtend, en nadat we ook al lekker taart hadden gegeten omdat Bastiaan vandaag jarig was, konden we ons gaan opmaken voor wat onze kampioenswedstrijd moest worden.

We stonden precies gelijk in de poule, dus het zou op deze wedstrijd aankomen. Allerlei scenario’s waren mogelijk, maar bij een overwinning zouden we in ieder geval kampioen zijn. Al snel stonden we op een 4-0 voorsprong, nadat zowel Anneloes, David, Sheila en Stef hun single hadden gewonnen. We hadden dus nog maar één puntje nodig. Ondertussen was er al heel wat publiek en ook Debby en onze trainer Richard waren gekomen om ons aan te moedigen en de nodige tips en tactieken mee te geven.

De singles waren allemaal relatief eenvoudig gewonnen, maar de dubbels gingen allebei verloren en ook de eerste mix wisten we niet te winnen. Het zou dus op de laatste mix aankomen. Het doel was om in deze mix, gespeeld door Jill en ondergetekende, in ieder geval één set te pakken en vervolgens ook zoveel mogelijk games. Na een 2-0 achterstand in games begon het in de eerste set steeds beter te lopen en na een spannende tiebreak hadden we de eerste set te pakken. Nu we eenmaal in de goede flow zaten, was het zaak om ook in de tweede set door te drukken. Al snel werd een ditmaal een 2-0 voorsprong in games bereikt en aan de reacties aan de kant was toen al te merken dat dit genoeg was voor het kampioenschap, maar nu wilden we de wedstrijd winnen ook. Jill had ondertussen met drie goede volleys de tegenstander tot bloedens toe uit positie gespeeld, maar de tegenstander wilde van opgeven nog niets weten. Toch wisten wij ook de tweede set te winnen en dus waren we KAMPIOEN!

DSCF2573_mix_zondag

Na eerst de nodige gezelligheid bij de Delftse studenten en een leuke huldiging in de kantine van TCH, hebben daarna nog gezellig gebarbecued. We hebben met onze negenkoppige selectie  (Anneloes, Bastiaan, David, Debby, Elvera, Jill, Sheila en Stef) het vooraf stiekem toch wel een beetje verwachte kampioenschap behaald met een 5-3 overwinning in deze spannende laatste wedstrijd. Volgend jaar zeker een nieuwe poging, dan als het goed is een klasse hoger!