tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

IMG_0080Even een berichtje van de jeugdcommissie. Afgelopen tijd hebben we veel zitten brainstormen over hoe en wat met de jeugd. Wij zijn enthousiast en de kinderen die lid zijn ook maar we hebben nog maar heel weinig jeugdleden.

Daarom gaan we op 14 MAART een open dag houden om alle kinderen van Honselersdijk en omstreken te laten kennismaken met tennis en te laten zien hoe leuk het is. Dus kijk alvast om je heen naar vriendjes en vriendinnetjes die het misschien ook heel leuk zouden vinden om te gaan tennissen. Er volgt nog meer informatie ook op jullie school.

We zijn al weer druk bezig met de competitie de teams zijn ingedeeld en zullen gaan strijden voor het kampioenschap. Iedereen die competitie gaat spelen VEEL SUCCES!

Een van de dingen die we hebben georganiseerd was een dagje naar het ABN AMRO toernooi in Rotterdam.

IMG_0093

In samenwerking met tennisschool Burgersdijk zijn we afgelopen 15 februari afgereisd per bus naar AHOY. Het was een drukte van jewelste want het is op woensdag altijd KIDSDAY dus rumoer zat. We hadden van de tennisschool allemaal een shirt gekregen waardoor alle kinderen goed herkenbaar waren. Alle kinderen hebben zich prima kunnen vermaken,er werden allerlei clinics gedaan waaraan ze mee konden doen. En er was ook een servicemeter. Hoe hard kan ik serveren?? Nou er kwamen snelheden voorbij daar zijn de top 10 spelers jaloers op. Ook werd er serieus naar wedstrijden gekeken en om vijf uur moest iedereen weer in het vak waar we zaten verzamelen.

IMG_0104

Iedereen was keurig op tijd en vertelde wat ze hadden gedaan. Om kwart voor zes stapte we de bus weer in om richting Honselersdijk te gaan. We waren in het clubgebouw om ongeveer kwart voor zeven waar de thuisblijvers de tafel hadden gedekt en hebben we met z’n allen nog een heerlijk patatje gegeten. Iedereen was er vol van en volgens ons was het een hele geslaagde dag.

IMG_0127

 

Ik wil de moeders bedanken die mee zijn gegaan voor de begeleiding helemaal super jullie waren erg gezellig. En de JC wil de vereniging en tennisschool Burgersdijk bedanken voor het mogelijk maken van dit uitje. Volgend jaar weer!!!

IMG_0128

Nou dit was het weer voor deze keer. Dus jullie zien het buiten het tennissen doen we ook nog allerlei andere leuke dingen.

We zien jullie snel weer op het park en niet vergeten OPEN DAG 14 maart ZEGT HET VOORT…..

Groetjes alle meiden van de JC

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden