tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkDe aanleg van ons dakterras vordert gestaag en iedere week ziet alles er weer mooier en mooier uit. We krijgen een prachtige nieuwe bestuurskamer en ook krijgen we buiten nieuw straatwerk. Op het dakterras komen prachtige parasols met hele gave buitentafels. Als alles klaar is gaan we op 24 maart a.s. het nieuwe dakterras officieel openen. Schrijft u deze datum alvast in uw agenda!

Het voorjaar zit er weer aan te komen, zodat ook de voorjaarscompetitie weer snel voor de deur staat. Zorg ervoor dat u allemaal goed voor de dag komt tijdens de competitie. Begin daarom nu al met uw voorbereiding en kom lekker veel tennissen op de vereniging. Burgersdijk Tennis biedt aan de competitieteams de mogelijkheid om als team een paar weken competitietraining te volgen. Dit mag u uiteraard niet missen, dus schrijf uw team hier ook voor in.

Hoe we tijdens de competitie moeten tennissen hebben onze jeugdleden kunnen zien tijdens het ABN-AMRO-toernooi.  Zij zijn samen met jeugdleden van andere verenigingen op bezoek geweest bij dit toernooi en hebben hier vreselijk van genoten. Het was een mooi moment toen Federer van de aanwezige toeschouwers een staande ovatie kreeg als beloning voor zijn gehele carrière.

Dit jaar gaan we gebruik maken van een digitaal afhangsysteem. Dit zal voor iedereen even wennen zijn. Een groot voordeel voor de vereniging is dat we de drukte op de banen goed kunnen monitoren. We willen graag dat onze (nieuwe) leden allemaal lessen kunnen volgen. Maar we willen ook dat het door de weeks niet te druk wordt op de vereniging. Als bestuur verwachten wij dat we een ieder dit seizoen tevreden kunnen stellen.

Onze nieuwe leden heet ik namens het bestuur ook van harte welkom op onze vereniging. We hopen u veel te mogen ontmoeten op onze vereniging. Speciaal voor u organiseren wij een Debutantentoernooi. U kunt tijdens dit toernooi kennis maken met de andere nieuwe leden en zodoende kennis maken met de vereniging. Ook kunt u zich t.z.t. inschrijven voor onze parktoernooien. Voor de beginners is speciaal categorie 9 ontworpen. In deze categorie worden de beginners zonder veel ervaring gekoppeld aan andere beginners. Op deze wijze kunt u meedoen met onze clubtoernooien en leert u ook de andere beginnende leden kennen. Inschrijven maar!

Met sportieve groet,

Peter van der Wilk

 

 

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden