tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkWe zijn zojuist teruggekomen van onze vakantie in Italië. Ruim 2 weken hebben we met het gezin vertoefd aan de Adriatische Zee. Met een heerlijke temperatuur van 28 ºC kon ik prima bijkomen van de geleverde inspanningen tijdens het Mix-toernooi. Ook heb ik na kunnen genieten van het Ouder-Kind toernooi, waar ik met zowel mijn zoon Thijs (12) en Bob (7) acte de présènce heb gegeven. Leuk om te zien hoe sommige ouders op hun kop kregen van hun kinderen omdat ze niet aan de verwachting van hun kinderen voldeden. Ik zal geen namen noemen omdat dit anders lullig is voor Richard Gardien en Daniëlle van der Voort. Met de jeugd van TCH zit het toch wel goed getuige het aantal kinderen die op de finaledag van het Mix-toernooi aan het tennissen waren op de banen. Tegen de ouders zou ik willen zeggen, maak al deze kinderen fijn lid van onze vereniging zodat ze kneepjes van het tennissen snel onder de knie krijgen.

Het Invitatietoernooi staat bijna voor de deur. Gedurende 10 dagen zal ons park weer worden omgetoverd  tot TC Hollywood. Ik heb er nu al vreselijk veel zin.

Op donderdagavond houden we tijdens het Invitatietoernooi een sponsoravond voor ALLE sponsors van TCH, dus ook voor de sponsors die adverteren in het clubblad, een doek hebben hangen op het park of digitaal adverteren. Sponsors van TCH, schroomt u alstublieft niet om deze sponsoravond te bezoeken want deze avond is speciaal voor u georganiseerd omdat we aan u onze dankbaarheid willen tonen voor het feit dat u reeds zovele jaren onze vereniging financieel ondersteunt. Uiteraard zal Wouter Bouwman, bekend van de Pianobar, deze sponsoravond muzikaal omlijsten.

Op vrijdagavond treedt Tim van der Houten op. Tim is geatrakteerd vanwege het uitstekende scoutingsbeleid van de KEC en het belooft dan ook een waar feest te worden.

Op zaterdagavond treedt Quido op, een Nederlandse zanger met Internationale allure.

En dan op zondag de grote finale met ’s-middags de Burlesco 4 en ’s-avonds de afsluiting met ons enige echte VUURWERK.

Uiteraard wordt er ook nog getennist, laten we dit vooral niet vergeten! Ik hoop dat u allemaal in de gelegenheid bent geweest om een leuke partner van een andere vereniging te inviteren. Laten we er met zijn allen een fantastisch toernooi  van maken. Het is ONS toernooi dus kom allemaal lekker vaak langs om met elkaar een fijne tijd te beleven.

Laten we wel proberen om de geluidsoverlast voor de buren tot een minimum te beperken, zodat we in staat blijven om ook in de komende jaren ons Invitatietoernooi te blijven organiseren.

Tot gauw,

Peter van der Wilk
Voorzitter

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden