tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Inmiddels zijn we alweer halverwege het seizoen en hebben we de voorjaarscompetitie, de clubkampioenschappen single en mix achter ons liggen. Waarschijnlijk ligt voor de meeste van jullie ook de vakantie ook achter je. Tijdens de voorjaarscompetitie hadden we beter weer dan met de single en de mix. Tijdens de mix hebben we geschiedenis geschreven. Het kwam maar liefst twee avonden voor dat er, ondanks onze zeer waterdoorlatende banen, echt niet getennist kon worden. Gelukkig gaf dit geen problemen voor de planning en hebben we zondag met mooi weer de finales kunnen spelen en het toernooi kunnen afsluiten. Het aantal deelnemers tijdens de mix viel mij een beetje tegen maar desondanks waren er veel toeschouwers en zijn een aantal avonden tot in de late uurtjes wedstrijden geanalyseerd!

Op 2 september gaan we weer van start met het wereldberoemde invitatietoernooi; het toernooi waar we met z’n allen naartoe leven. Dit jaar staat dit in het teken van Hollywood. Achter de schermen worden alle voorbereidingen getroffen om er weer een Oscarwaardig toernooi van te maken. We zijn benieuwd welke grote sterren onze tennisset dit jaar zullen betreden.

Verder staan dit jaar de clubkampioenschappen dubbel (30 september t/m 11 oktober) en de herfstcompetitie op de planning. Voor de herfstcompetitie hebben we veel inschrijvingen ontvangen, zelfs te veel inschrijvingen. Daarom moesten helaas teams voor de zaterdag teleurgesteld worden, en dat is, gezien de reacties, nog zacht uitgedrukt. Dit jaar nieuw in de herfstcompetitie is de vrijdagavond 30+. Er zijn twee teams die hieraan mee doen. Vanwege de vele inschrijvingen heb ik aan de bond voorgesteld om ook iets te doen op de zondag. Wie weet volgend jaar. Wij gaan nog even genieten van de rust en zien jullie graag tijdens het invitatietoernooi weer.

Namens de TC

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden