tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Heel laat ingeschreven vanwege de genezing van mijn pols. Gelukkig viel de inschrijving in het begin wat tegen zodat het mogelijk was dat ik en mijn partner laat kon inschrijven voor dit toernooi op vrijdag 22 juli. Wat is het internet dan een uitkomst want na aanmelding krijg je vlug bericht via de mail dat wij ingepland worden.

Om 9 uur werden wij verwacht voor een lekker bakje koffie en natuurlijk met cake. Ard Ammerlaan met als ondersteuning Hans van der Zande  regelde de poules en verdere indeling en twee dames van de KEC, Ada van der Voort en Leonie Steenvoorden zorgden voor het lekkerst bij de koffie en een heerlijk uitgebreide lunch. De damespoule startte eerder en wel om 9.30 uur. De herenpoule begon om 10.00 uur. Vorig jaar werd dit toernooi op twee dagen gespeeld, één voor de dames en één voor de mannen. Ard Ammerlaan gaf te kennen dat dit niet onze voorkeur had maar tijdens de dag zelf zaten mannen en vrouwen gezellig apart. Sorry Ard maar soms gaat dat zo.

’s Morgens speelden wij 3 potjes waarvan één gelijkspel, twee winst partijen en één smadelijk verliespot tot 12.30 uur waarna de lunch werd genoten.

’s Middags werden wij in de verliezerspoule ingedeeld wat twee leuke winstpartijen opleverden.

Rond half vijf zat iedereen gezellig buiten onder het genot van een drankje en hapje te wachten op de uitslagen, welke  Ard op zijn eigen manier presenteerde. De prijzen in de vorm van ballen en flessen wijn werden met applaus ontvangen. Helaas vielen mijn maatje en ik niet in de prijzen maar hebben genoten van het weer en sportieve partijen. Ik denk dat ik namens alle deelnemers mag zeggen, Bedankt Ard, Hans, Ada en Leonie voor deze heerlijke dag. Mocht ik iemand vergeten zijn, ook bedankt.

Deelnemer Berry Hendriks

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden