tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hallo allemaal,

Ik zit dit te schrijven terwijl de kraaien dood van het dak vallen, wat een hitte ineens. Heb net ook even het draaiboek uitgedraaid van het invitatietoernooi voor de senioren. Wat een organisatie weer zeg allemaal, maar het zal best weer gezellig worden. Met daarna natuurlijk het invitatietoernooi voor de jeugd.

We kijken eerst even terug op de competitie. Er werd weer enthousiast meegedaan en buiten een paar kleine dingen die wij als JC volgend jaar zeker anders gaan doen is het allemaal super verlopen. Er zijn drie teams kampioen geworden. Alle drie op de zaterdag, twee jongensteams en een meidenteam. Op de laatste speeldag zijn ze gehuldigd en hebben een nieuw blik ballen gekregen en een lekkere chocolademedaille.

Ook gaan we dit jaar weer mee doen aan de herfstcompetitie, dus ik ben benieuwd of we dan ook nog kampioenen af kunnen leveren.

We hebben ook weer twee junioren kampioenen bij de single. Bij de jongens is dat David van Laar en bij de meiden Sheila Kap. De namen zijn inmiddels bijgeschreven op het kampioenenbord.

Ook hebben er een groot aantal jeugdleden meegedaan met het senioren single toernooi. Volgens mij zijn er een aantal heel ver gekomen en David van Laar heeft zelfs in de 6 gewonnen. FANTASTISCH!!!!

De afsluiting van de competitie met de BBQ was ook weer erg gezellig, er werd lekker gegeten en ook nog volop getennist.

Ook hebben we afgelopen zondag de 26 juni nog het ouder en kind toernooi gehad en ook daar werden weer leuke potjes gespeeld.

We gaan ons opmaken voor de zomervakantie en vergeet niet alvast te gaan kijken voor een dubbelpartner voor het INVITATIETOERNOOI 2011!

Fijne zomervakantie allemaal en straks allemaal weer lekker bruin de baan op.

Groetjes Marieke

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden