tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hallo allemaal,

Zo de ballonhal is weer naar beneden zodat we lekker weer alle banen ter beschikking hebben. Er gaat nog meer veranderen op het park. Het kasje gaat weg met de buitenbar en we krijgen een echt dakterras. Wanneer dat allemaal gaat gebeuren weet ik nog niet precies. Wij hebben in middels ons eerste toernooi al weer gehad, namelijk clubkampioenschappen single. Er waren niet heel veel inschrijvingen maar er zijn wel ontzettend leuke potten gespeeld. We hebben nu ook een echt bord voor onze junior clubkampioenen. Hij hangt in de gang en ziet er heel gaaf uit.

De competitie is ook al weer begonnen en we gaan proberen weer een aantal kampioenen te krijgen op ons park. Laat even weten als jullie bijna kampioen zijn dan kunnen wij daar rekening mee houden. Als het goed is hebben jullie ook een uitnodiging gehad voor de afsluiting met een gezellige BBQ. Vergeet je niet op te geven met je hele team. Vorig jaar was het erg gezellig. Als dit boekje verschijnt hebben we inmiddels ook de uitwisseling met Quintus gehad, die is een beetje verlaat. Eens kijken wie de wisselbeker mee naar huis heeft genomen. Honselersdijk moest hem verdedigen.

Nou iedereen is ook al weer begonnen met lessen dus goed oefenen en schrijf je gezellig in als we iets organiseren. Door veel te spelen wordt je alleen maar beter.

Tot ziens op het park!

 

Groetjes Marieke
JC TC Honselersdijk
line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden