tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

IMG_1734Hallo tennisvrienden,

Ook dit jaar heeft TCH mee gedaan aan de Rabobank Club Campagne. Jeanet van Holsteijn van de sponsorcommissie heeft jullie aangemoedigd te stemmen door het ophangen van een poster, aankondiging in ons clubblad en twee nieuwsbrieven.

Dat heeft geresulteerd dat er 362 stemmen zijn uitgebracht en dat is méér dan vorig jaar.

De sponsorcommissie was uitgenodigd voor het uitreiken van de waarde cheque op donderdag 7 april 2011. Ondergetekende is geweest en was verbaasd dat er zoveel afgevaardigden van diverse verenigingen aanwezig waren, want dat zou in houden dat het beschikbare geld ad € 75.000 door méér verenigingen te delen is. In totaal zijn er 32.907 stemmen uitgebracht en de bank gaf aan dat er wel méér geld in de pot is gedaan in vergelijking met 2010.

Per 10 verenigingen werden zij naar voren geroepen en al gauw bleek dat TCH bij de laatste 10 is geëindigd wat in een mooi bedrag resulteerde van € 832,60.
Iedereen die gestemd heeft wil ik namens TCH hartelijk danken. Tijdens de uitreiking bleek dat samenwerken met andere clubs méér stemmen op kan leveren dus gaan wij dat volgend jaar ook uitwerken. Dit jaar was ook een afspraak gemaakt met Quintus Tennis te Kwintsheul.

IMG_1730 IMG_1731 IMG_1737
Het was een zeer geslaagde avond zeker ook omdat het zeemanskoor uit De Lier tweemaal optrad.
Nogmaals bedankt voor het stemmen.

 

Berry Hendriks


namens de sponsorcommissie

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden