tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkWe krijgen een nieuw dakterras!

Op de Algemene Ledenvergadering op 28 maart jl. heeft een grote meerderheid voor dit plan gestemd (52 voor, 10 onthoudingen en 18 tegen) zodat we na het dubbeltoernooi kunnen gaan beginnen. Het belooft weer een nieuwe mijlpaal te worden voor onze vereniging. Een prachtig ruim dakterras, een vergrote kantine met een schuifpui en beneden een nieuwe bestuurs- annex commissiekamer. Als bestuur hopen en verwachten wij dat we dit project weer op zijn TCH ’s gaan draaien, oftewel met zijn allen, handen uit de mouwen en met elkaar plezier beleven aan onze gezamenlijk uit te voeren activiteiten.

De commissie bestaande uit Ard Ammerlaan, Ricardo van der Voort en Cees Post wens ik veel succes met het tot uitvoer brengen van dit plan. Een belangrijke rol is mogelijk ook weer weggelegd voor George van Ruijven, die heeft aangegeven zich weer voor dit project te willen inzetten, waarvoor alvast onze dank. Mocht u op- of aanmerkingen hebben, mogelijke verbeterpunten signaleren of ons van andere punten van aandacht kan voorzien, schroomt u dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met Ard Ammerlaan.

Als bestuur wensen we onze penningmeester Daphne Vijverberg veel succes met haar benoeming tot penningmeester en we spreken de verwachting uit dat we veel plezier aan Daphne mogen beleven en hopen dat Daphne op haar beurt ook veel plezier zal beleven aan haar nieuwe functie.

Zelf was ik deze Algemene Ledenvergadering aftredend als voorzitter. Voor mezelf heb ik teruggekeken op het voorzitterschap van de afgelopen zes jaar. Hierbij heb ik mogen constateren dat we in die jaren een aantal behoorlijk ingrijpende beslissingen hebben genomen, zoals de aanleg van de SmashCourtbanen, het in dienst treden van Daniëlle als nieuwe parkbeheerster, de uitbreiding van de kantine, de aanstelling van Burgersdijk Tennis en de vervanging van de Revahohal. En nu dan het nieuwe dakterras.

Wat mij hierbij is opgevallen dat we binnen het bestuur altijd op fijne en respectvolle wijze hebben vergaderd over al deze onderwerpen, waarbij altijd het belang van TCH voorop heeft gestaan en nooit het persoonlijke ego. Ook binnen de vereniging zijn er veel mensen aanwezig die altijd constructief meedenken en zich betrokken tonen bij onze vereniging.

Sommige mensen vragen mij hoe ik dit toch eigenlijk doe. Een vrouw met 2 jonge kinderen, een eigen zaak, zelf ook nog willen sporten e.d. Hoe ik dat doe weet ik ook niet, maar ik weet wel dat het bevredigend is als je iets doet zonder dat je daar nou zelf direct beter van wordt. Dat is tenslotte de kern van het vrijwilliger zijn. En daarvan hebben we er gelukkig heel veel bij TCH.

Dit alles heeft mij doen besluiten om mij wederom als voorzitter herkiesbaar te stellen waarna ik tijdens de ALV opnieuw voor 3 jaar ben benoemd.

Rien van der Knaap gaf aan dat de opkomst van de vrijwilligers tijdens het neerhalen van de Revahohal weer grandioos was en Ronald van der Lans gaf aan dat het invullen van de bardiensten voor komend jaar relatief gemakkelijk verliep. Voor mij betekent dit dat TCH nog steeds een echte Verééniging is waar we op zijn TCH’s met elkaar omgaan. Dat betekent voor mij het genieten van het samen met elkaar dingen doen en het (ongevraagd) handen uit de mouwen steken voor elkaar.

Met sportieve groet,

 

Peter van der Wilk

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden