tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Sinds ik, Toos v/d Berg, mijn computerles dit jaar heb gevolgd, is het met mijn email niet goed overgekomen. Ik heb mij rot zitten typen, dus Harry hier is toch mijn verhaal.

Voor de derde keer heeft Harry van de Meer het golftoernooi georganiseerd met veel enthousiasme op golfbaan Delfland, met prachtig mooi weer, wat wij allemaal toch wel verdienen.

Op 2 september begonnen wij met een lekker bakkie koffie met muffins erbij. Even bijpraten dan betalen, nou dat was een koopje.

Om 12 uur gingen wij enthousiast de baan op. Ik mocht als eerste beginnen met 2 kanjers: Harry en Nico Arkesteijn. Het was een gezellige flight, iedereen had het erg naar zijn zin gehad. Wij waren als eerste bij hole 19 Nico zei: “snel een paar biertjes, want ik moet nog vergaderen balen natuurlijk. Dus wij hebben de kaart uitgerekend, maar Harry zei al tegen mij: “Jij bent de winnaar Toos”

Maar ik zei: “er zijn noch meer van die sterke mannen bij, wacht het maar af”. Dus iedereen was binnen en het heerlijke buffet stond klaar, dus aanvallen en hebben we heerlijk buiten zitten eten het was heel gezellig. Toen gingen we naar binnen en Harry ging de prijzen uitrijken. “The neary” Nel v/d Wiel, de heren Ronald v. Marrewijk, “the longest drive” Ton v/d Lans, de dames ld en Wil v/d Berg.

Toen moest ik toch naar voren komen. De 1ste prijs handicap 25 met maar liefst 41 stabelfort punten, dus 1ste prijs de wisselbeker en een mooi beeld. Toen Jan v/d Berg met 22 hc 36 stabelfort punten. Toch geweldig, dat wij samen dit noch mee mogen maken op onze leeftijd. Te gek mijn dag kon niet meer stuk de beker en de beeldjes krijgen een mooi plekje en Harry nogmaals bedankt voor top dag en wij hopen volgend jaar in goede gezondheid weer mee te mogen doen.

Toos van de Berg-Toussaint

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden