tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

100_0139Leden van onze tennisvereniging zullen zich afvragen wat dit nu weer te betekenen heeft, maar dit heeft wel degelijk met onze tennisvereniging te maken. Ten slotte staat de vereniging voor een sportieve vereniging en, niet in de laatste plaats, veel gezelligheid na afloop.

Hoe is deze club ontstaan? Al jaren tennisten de meesten van ons al samen op de zaterdagmiddagcompetitie en ook op menig zomeravondje werden stevige wedstrijden onderling gespeeld. Je zoekt ten slotte toch elkaar vanzelf op qua wedstrijdsterkte en humor.

Toen er plannen waren om een eigen ballonhal als tennishal voor de wintermaanden neer te zetten, waren we het al snel eens : we huren een baan af op de donderdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur en spelen dan 2 dubbelwedstrijden per avond, zodat we na afloop met een gezellige club zijn. Al gauw werden een nog een paar extra leden benaderd om ook mee te doen, want men is tenslotte ook weleens verhinderd nietwaar ?

Met deze hechte club van 12 tennissers is dit goed te regelen.

 

wintersport_2003_zorro

 

 

De eisen om bij deze Donskiclub te komen waren natuurlijk niet mis.

Men moet minimaal van een biertje houden, nooit vóór 1 uur

’s nachts de bar willen verlaten, goed kunnen kaarten en pokeren, van goede muziek houden, en dan ook nog eens een lekker balletje kunnen slaan. Nu hebben we ook nog eens het geluk dat het op deze donderdagavonden ook nog eens gekaart wordt, dus een volle kantine is altijd gezellig.

Nou dat hebben we dus in de afgelopen 10 jaar geweten!

Al vanaf het begin van het tennissen was het direct super gezellig. Zelfs wanneer iemand niet behoeft te tennissen, komt men toch gewoon nog even langs voor de gezelligheid. Het gevaar is dan wel dat je natuurlijk nooit voor 01:30 uur weer thuis bent en de volgende ochtend niet helemaal zo fris meer bent.

Waar komt de naam Donskiboys vandaan ?

Ook al vanaf het begin werd geopperd om eens met elkaar te gaan skiën, vandaar.

In de afgelopen jaren zijn we maar liefst 9 x achtereen met elkaar op wintersport geweest. Uiteraard in Oostenrijk, want daar is de après-ski altijd feest.  Al vanaf het begin werd het idee geopperd om op diverse dagen verkleed te gaan skiën, zodat we de pistes verkleed als De Daltons, Arabieren, Chinezen, Zorro en zelfs de Flintstones onveilig maakten.

In dit jubileumjaar, 10 jaar, hebben we voor de verandering ook onze vrouwen eens meegenomen naar wintersport. Hoe heeft dit zo kunnen gebeuren ? Wederom was dit weer een super gezellige wintersport, al was natuurlijk wat iets gematigder dan dat we gewend zijn. Maar goed we kunnen voorlopig weer menig avondje vullen met de discussie of de vrouwen volgend jaar weer mee mogen ?

Zo zie je maar waar een potje tennissen toe kan leiden ?

 

Peet Zuidgeest

Fred van den Berg

Fons Barendse

Harry van der Meer

Ben van der Valk

Ben van Schie

Kees Kester

Ron Meulemans

Wim van der Valk

Jens Valk

Tom van Wingerden

Hans van der Meer

wintersport_2011_82

werwerwer

100_0139

117_1742

 

wintersport_Stanton_am_arlberg_014

 

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden