tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkHet tennisjaar kan weer gaan beginnen. We trapten het jaar af met de Informatieavond voor onze nieuwe leden. Deze avond werd goed bezocht met een hoop jonge enthousiaste mensen. We hopen dat  onze nieuwe leden zich snel thuis zullen voelen bij Tennis Club Honselersdijk. Speciaal voor hen organiseren we daarom het Debutantentoernooi op zondag 13 maart. We hopen dat onze debutanten hier allemaal aan meedoen!

De competitie staat weer voor de deur. Speciaal voor de competitieteams biedt Burgersdijk Tennis een competitie voorbereidingsarrangement aan, zodat ieder team maximaal voorbereid namens TCH de competitie kan starten. Dus captains, maak gebruik van deze mogelijkheid en meld jullie  team hiervoor aan!

Ook kan iedereen zich via onze website inschrijven voor te volgen tennislessen. Tennissen is buiten tactiek, karakter en conditie nu eenmaal ook een technische sport.

Persoonlijk heb ik er weer zin in om dit jaar veel tennistoernooien te  bezoeken, zoals de A-toernooien van ’s-Gravenzande en De Rhijenhof, Roland Garros, Eredivisietennis bij Leimonias, de Siemens open, het TEAN open en de Masters in Rotterdam.

Het ABN-toernooi heb ik inmiddels al bezocht. De jeugd van Naaldwijk en ’s-Gravenzande waren ook aanwezig in Rotterdam en genoten van de entourage. Als TCH gaan we proberen om volgend jaar ook met onze jeugd het ABN-toernooi te bezoeken, zodat zij in aanraking komen met de proftennissers.

Het tennissen in de Revahohal is mij deze winter bijzonder goed bevallen. In de zomer heb ik weinig kunnen tennissen, dus begon ik het winterseizoen wat onwennig. Maar nu we weer iedere week op een vaste avond tennissen, merk ik bij mezelf dat ik het toch nog niet verleerd ben en zie (hoor) ik mezelf af en toe weer ballen slaan als een jonge McEnroe.

Volgend jaar willen we bij de regels in het kader van het spelen in de Revahohal opnemen dat men de Revahohal pas 5 minuten voor aanvang mag gaan betreden. Nu komt het voor dat er mensen al 15 minuten van tevoren de hal ingaan en dan bij het bankje een theekransje gaan houden. Dit is hinderlijk voor de tennissers die op dat moment aan het tennissen zijn.

De evenementencommissie heeft weer hard gewerkt om alle bardiensten ingevuld te krijgen. Fijn dat we nog steeds een beroep kunnen doen op onze vrijwilligers die deze bardiensten willen draaien. We hopen dat jullie er weer voor zorgen om de leden op onze club een fijne avond te bezorgen. Op tijd het licht een beetje dimmen, tussentijds de vaat opruimen en op het juiste moment sfeervolle muziek draaien kan al voor een geweldige boost zorgen.

De sponsorcommissie is ook weer goed bezig geweest om het clubblad te vullen met advertenties. Hierbij houden zij de zakelijke ontwikkelingen goed in de gaten. Anders kan ik het niet verklaren dat ze mij inmiddels al hebben weten te strikken om met Van der Wilk Accountancy te adverteren in het clubblad.

De parkcommissie heeft ervoor gezorgd dat onze sponsor Revaho nu ook aan de achterzijde van de ballonhal zichtbaar is. Dit hebben we gedaan uit dank voor Revaho voor het ter beschikking stellen van de ballonhal. U kunt onze vereniging ook sponsoren door mee te doen met de Rabobank Clubkas Campagne en hierbij uw stemmen uit te brengen op TCH. U zou ons hier gelukkig mee maken.

Op bestuurlijk vlak heeft onze penningmeester Aad van Heijningen aangegeven dat deze functie hem toch zwaarder valt dan in 1e instantie gedacht. Aad gaat er dan ook mee stoppen. Gelukkig heeft Daphne Vijverberg aangegeven dat zij de functie penningmeester wel ambieert. Als TCH prijzen we ons gelukkig dat Daphne met haar opleiding, werkervaring en TCH-beleving, ons team wilt komen versterken. Het bestuur is dan ook voornemens om Daphne op de eerstvolgende ledenvergadering voor te dragen als nieuwe penningmeester.

Tot slot: met golfen sla je een bal en moet je weer 100 meter lopen voordat je weer de volgende bal mag slaan. In die 100 meter heb ik al weer 50 ballen geslagen met tennissen. En een goed geraakte diepe winnende backhand geeft mij evenveel voldoening als een goed geslagen swing. Conclusie: tennissen is 50 keer leuker dan golf!!!!!!!!!

We wensen u allen een bijzonder fijn tennisjaar bij onze vereniging.

Met sportieve groet,

Peter van der Wilk

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden