tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Afgelopen zaterdag vond op de club het evenement TCH in Actie voor Right to Play plaats. Na maanden van voorbereiding was het tennispark om 14 uur startklaar voor een geweldige tennismiddag voor kinderen. Vanwege het mooie weer en diverse andere activiteiten in de regio was de opkomst niet heel hoog, maar dat mocht de pret niet drukken. De aanwezige kinderen vermaakten zich prima met onder andere ballen gooien, jeu de boules, een clinic van de trainers van Don en Burgersdijk Tennis en natuurlijk afkoelen met een watergevecht. Na de loterij met mooie prijzen, werd de middag afgesloten met een demonstratiewedstrijd door de toppers Kim Rus en Bas Zwinkels.

Een aantal leden had een mooie bedrag over voor een potje dubbelen met Bas en Kim. Na deze spectaculaire partijtjes was het tijd voor de afvalrace die we bij gebrek aan belangstelling hadden omgegooid naar een poulesysteem. Het werd al snel gezellig op de club met DJ Richard Ham achter de draaitafel.

Het absolute hoogtepunt van de dag was een spectaculaire veiling. Onder leiding van Jan Gregoire werden bepaalde kavels tot waanzinnige hoogte gedreven. Wat te denken van een middag varen op een Westlander waarvoor 400 Euro geboden is, of drie maal een weekend cabrio voor 200 Euro per stuk. In totaal heeft de veiling 2.230 Euro opgebracht.

Uiteindelijk hebben we met deze actie het ontzettende mooie bedrag van 3.492,80 Euro hebben opgehaald voor Right to Play. Iedereen die aanwezig was ontzettend bedankt. Het was top!

De organisatie wil via deze weg alle sponsoren, vrijwilligers, TCH commissies, het bestuur en Don en Burgersdijk Tennis bedanken voor de fantastische samenwerking.
line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden