tch-headerbanner-201612.jpg

PSCOnze vereniging kent een aantal commissies waarvan de sponsorcommissie er één is.

Waar houdt zo’n clubje enthousiaste mensen zich nu mee bezig? Rond een aantal activiteiten is het onze opdracht dit gedeeltelijk te financieren met sponsorgeld. Onze commissie bestaat uit 5 personen om bedrijven te benaderen, relaties te onderhouden en de administratie bij te houden .

De voorzitter leidt de vergaderingen en zit tevens in het bestuur van onze vereniging.Vóór het einde van elk jaar dienen de advertenties voor ons clubblad rond te zijn. Hiervoor worden de bedrijven benaderd. We proberen altijd weer nieuwe bedrijven enthousiast te maken. Verder hangen er op ons park reclamedoeken en ook dat vraagt de nodige aandacht. Doekenreclame gaat op contractbasis voor een aantal jaren.

Er zijn meerdere sponsormogelijkheden met bijpassende prijzen. Denk maar aan; reclame op de bankjes, telramen, invitatietoernooi, website en nog veel meer. Al heeft jouw bedrijf of werkgever interesse, laat ons dat weten! Je kunt ons altijd benaderen via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vereniging gaat zorgvuldig om met onze sponsoren. Ook bij opdrachten voor TCH worden zij betrokken. Wij vragen aan onze leden om bij aanschaf van zaken zeker aan onze sponsoren te denken. Voor de organisatie van het invitatietoernooi werken wij veel samen met onze KEC en TC. Onze parkcommissie wordt ingeschakeld bij het plaatsen of wijzigen van de reclame uitingen.

Al met al, een actieve club mensen.

Namens de sponsorcommissie,

Robert Jan van Beek,

voorzitter