tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

All United App

TCH maakt gebruik van de All United App, welke via de Google Play Store gratis gedownload kan worden.  Via deze app gaan we meer en meer  communiceren in de toekomst. Het gebruik van de app voor onze  boekhouding, ledenadministratie en verdere gegevens wordt steeds verder gevuld. Ook het afhangen op afstand kun je hiermee regelen. Dus : download de App en blijf op de hoogte van wat er gebeurt op onze club.

Zie hieronder het icoon van de All United Clubapp :

Leuk idee voor de meivakantie; De jeugdleden mogen gerust een balletje komen slaan op ons mooie complex. 
 
899669-drie-tennisballen-op-wit

Hallo allemaal,

In het verslag van de Algemene Ledenvergadering staat vermeld dat de opbrengst van de Rabo Club Campagne 2015 €  560,25 bedraagt en dat is weer een mooi resultaat.

Doordat er dit jaar weer méér verenigingen zich hadden aangemeld, mag TCH niet klagen over het behaalde resultaat. Ieder die lid is van de rabobank en op TCH heeft gestemd, wordt hiervoor bedankt en het bedrag wordt zoals ieder jaar door ons bestuur gebruikt voor speciale TCH activiteiten.

Misschien is het jullie al opgevallen, maar de deur bij baan 5 is geblokkerd door de uitstekende ankers. De parkcommissie is hard bezig om dit te verhelpen. 

 

Excuses voor het ongemak.

 

 

MEDEDELING:

stormplu

In veband met de slechte weersvoorspellingen, gaat het opbouwen van de Revahohal vanavond niet door. 

We hebben het opbouwen verzet naar aanstaande donderdag 9 oktober om 19:00 uur. 

Voor meer informatie kunt u bellen met Jan Grootscholten 06-28520540 of Jeannette van Holsein 06-81175175

 

De Parkcommissie

unnamed 51

 

Kennismaken met de tennissport; Dat kon afgelopen najaar het bij Tennis Club Honselersdijk (TCH). Om de drempel te verlagen voor kinderen om ‘op tennis te gaan’ werd op het tennispark aan Johan van Oldenbarneveldtstraat een gratis les aangeboden. Kinderen in de bassischoolleeftijd leefden zich uit met een diversiteit aan oefeningen. Vaardigheden als rennen, springen, balanceren, coördinatie, gooien en vangen kwamen op een speelse manier aan bod.

“Vooral heel veel plezier maken. Dat is waar het vandaag om draaide”, vertelt trainer Gaston Stadegard na afloop. “En natuurlijk lekker bewegen en sportief bezig zijn”, vult hoofdtrainer Richard van der Spek hem aan. “Het ledenaantal onder de senioren is bij TCH al jaren stabiel. Maar de jeugd staat onder druk. Het is lastig om in een klein dorp het jeugdledental op peil te houden. Om het ledenaantal te verhogen ondernemen we activiteiten; met regelmaat organiseren we open dagen voor de jeugd. En dat werpt zijn vruchten af.”

unnamed 1 unnamed 2

De trainers, afkomstig van Burgersdijk tennis, weten de jeugd tijdens de kennismakingslessen dusdanig te enthousiasmeren voor tennis dat er vaak direct een inschrijving volgt. Hun geheim? “Een positieve benadering. Kinderen moeten een goed gevoel overgehouden aan een middag. Kinderen vinden het bijvoorbeeld niks om in een rijtje te moeten wachten. Hier speel je als trainer op in door ze actieve loopspelletjes aan te bieden.”

unnamed 3 unnamed 4

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (06) 29363826. Aanmelden kan via www.burgersdijktennis.nl

Nog een paar dagen en dan gaat het 25e invitatoetoernooi van start. We maken elk jaar een programmaboekje. Kan je niet wachten tot je eerste wedstrijd, dan kan je hier alvast het programmaboekje inkijken. 

 Naamloos

De redactie

Tennis Baseline Pic 0

Vorig jaar is helaas dit toernooi niet door gegaan door te weinig deelnemers. Dat kan niet waar zijn want onze TCH heeft 285 50+ leden van de totaal 700 ledenaantal.

Iedereen heeft de mogelijkheid om TCH kleding te bestellen. Via de website www.tchonselersdijk.nl vind je rechtsboven het tabblad KLEDING. Via het bestelformulier kunt u eenvoudig de kleding bestellen.
 
 

De laatste weken zijn er helaas ongenode gasten op ons complex gesignaleerd, die zonder af te rekenen chips en snoepgoed hebben meegenomen. Het zijn meerdere jongeren van ca. 4  tot 13 jaar geweest, welke door de camera’s zijn vastgelegd. Het is inmiddels een aantal malen gebeurd, en altijd  op tijden, dat er weinig of geen leden aanwezig zijn.

Uw inschrijving is verzonden naar de TC. Na afloop van de inschrijvingsperiode ontvangt u verdere informatie over de competitie.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden