tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad juni 2013

De redactiecommisie zoekt versterking voor het digitale team. Wij zijn op zoek naar een creatieve duizendpoot die ervaring heeft met het bijhouden van websites en fotobewerking. Wij Fred Tanke, John Vrolijk en Diana Stijger verzorgen de website, het clubblad en de nieuwsbrieven. Sta je midden in onze club, en lijkt het  je leuk om je steentje bij te dragen binnen de vereniging, meldt je dan aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De redactie

Van 5 tot en met 14 juli kan er weer gestreden worden om de clubkampioenschappen single. Hier kunt u zich inschrijven. De inschrijving sluit op 26 juni 2013. 

TC

petervdwilkHet tennisseizoen is in volle gang. Na het laatste weekeinde van de competitie stonden de dubbelkampioenschappen al weer voor de deur. Het was bijzonder leuk om te zien hoe iedereen zich weer vol in de strijd wierp. En de strijd gaat verder. Uiteraard geeft iedereen zich ook op voor de singlekampioenschappen, zodat dit ook weer een fijn toernooi kan worden. Na een welverdiende vakantieperiode maken we ons dan op voor het sluitstuk van het zomerseizoen; Het Invitatietoernooi.

052052 resized 1Dit jaar moest het dan toch echt weer gebeuren. De verwachtingen waren hoog! Maar, we waren met zijn allen redelijk goed voorbereid. De winter door getennist in de hal en sommige gelest. Een keer eerder waren we al eens gepromoveerd en ook gelijk gedegradeerd... ''laten we hopen dat het dit keer niet gebeurd!''

De eerste zondag speelde we thuis en kregen we Naaldwijk op bezoek. Het was prachtig weer en we hadden er zin! Na een bakkie te hebben gedaan met de tegenstanders gingen de eerste singels de baan op en deze werden allebei gewonnen. De sfeer was goed en er werd lekker getennist. Een singel en een kneiter spannende herendubbel werden helaas verloren maar de winst was binnen.

Hallo allemaal,

Hier weer even een berichtje van de jeugdcommissie. Wij hebben het afgelopen jaar veel nieuwe leden mogen verwelkomen en daar zijn we heel erg blij mee. We organiseren het hele jaar veel leuke activiteiten en zouden het leuk vinden als jullie daar ook aan mee willen doen. Je hoeft echt niet supergoed te kunnen tennissen, maar we vinden het leuk als je meedoet.

219 wedstrijden
118 inschrijvingen

Verliezersronde
Dames dubbel

9
1 Denise Wortelboer & Jaqueline Wortelboer walkover
2 Muriel Boekestijn & Annet Solleveld

8
1 Angela van Geest & Katherine Wols 7-6 4-6 6-3
2 Vanessa Niemantsverdriet & Lieke Zwinkels

downloadDames 2 kampioen!

Ook dit voorjaar deden wij, Paulette Stokkers, Danielle v/d Voort, Linda Peters, Monique v/d Knaap, Carola Zwinkels, Wendy Duijnisveld, Marjolein v Holsteijn en Diana Stijger weer mee met de vrijdagavondcompetitie. Gezellig, 't voorjaar dachten we....dan hebben we lekker weer. Nou niet dus, de eerste wedstrijden werden al afgelast, maar gelukkig moesten wij tegen de Rhijenhof en konden door fix bij te betalen de wedstrijden binnen in de hal spelen.

tenniskampioenDit seizoen zijn we (Leonie Steenvoort, Miriam van Ruijven, Janneke Kouwenhoven, Wil van Paassen en Monique de Bakker), voor het eerst kampioen geworden. Het hele seizoen hebben we de meest fantastische wedstrijden gespeeld ( nou ja, voor ons doen dan).... in de meest erbarmelijke omstandigheden. Alle weersomstandigheden hebben we getrotseerd. Sneeuw, regen en harde wind konden ons echter niet van de wijs brengen.

Op 4 juni zijn baan 1 en 3 opgeknapt. Dit is gedaan door recre- sport en valt onder de garantie.

Het werk zou gedaan worden direct na de winter, maar door de drukte bij de andere verenigingen met gravel banen is dit uitgesteld.
De afspraak was gemaakt na de competitie, maar door onwetendheid van ondergetekende was die dag nog wel een inhaaldag zodat er nog 2 competitieteams hun laatste wedstrijden aan het tennissen waren.
Door de werkzaamheden en de vele stof (en herrie) die daar mee gepaard ging zagen we door de zelfde oranje/rood shirtjes het verschil niet meer tussen het ene en het andere team.
Via deze weg wil ik mijn excuses aanbieden voor mijn onwetendheid.
Gelukkig zien de banen er weer goed uit en kunnen weer een paar jaar mee.
De Park commissie


Rien van der Knaap

Voor het dubbeltoernooi van dit jaar heb ik me ingeschreven met Stef van Dam. Gelijk een goede medespeler, dus we deden mee in de heren dubbel 6.

De eerste wedstrijd op vrijdagavond moesten we gelijk tegen ervaren tennissers en familie van me, namelijk mijn oom Ger Ammerlaan. Zijn medespeler was Nico Arkesteijn. Het was een leuke wedstrijd, die we met veel druk zetten hebben kunnen winnen. De wedstrijd daarna moesten we tegen Sjon Mulder en Marino Kester. Het werd een spannende pot, maar ook deze wedstrijd hebben we in twee sets kunnen winnen.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden