tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Mijn deelname aan het altijd heel gezellige invitatietoernooi ging bijna niet door. Mijn maat die ik had gevraagd, meldde zich bij af op de laatste inschrijfdag. Dus ik moest snel op zoek naar nieuwe tennisman die met mij in de mix 5/6 wilde meedoen. Maar gelukkig zei Michel Burger gelijk toen ik hem belde op zijn vakantieadres: "Tuurlijk doe ik mee!" Ik weer helemaal happy, anders had ik dit jaar helemaal geen toernooi gespeeld bij Honselersdijk.

We werden in gedeeld in een poule met 3 andere mix koppels in de mix 5, zodat we in deze poule al 4 wedstrijden konden spelen. Helemaal leuk, hoe meer tennis hoe beter!!  Zaterdagavond speelden we onze eerste wedstrijd tegen José en Sven. Daarna in de 80 en 90 jaren versierde kantine gezellig geborreld. De volgende dag eerst even een bardienst draaien, waarin ik als assistent werd gebombardeerd van DJ Ben, om daarna onze tweede wedstrijd te spelen tegen Joey en Ilse. Was wel tijdens de voetbalwedstrijd Nederland tegen Turkije, maar daar hebben we niets aan gemist.

Toen kregen we een week rust, maar goed ook want Michel zijn arm begon te protesteren. Vrijdagavond mochten we tegen Anneloes en Stef. Na deze wedstrijd bleek dat wij poulewinnaar waren geworden. Toen moest de halve finale wedstrijd gespeeld worden op zaterdagavond. Maar ja dat viel nog niet mee na een competitiedag en na een hele gezellige vrijdagavond  met het optreden van de Weathergirls. Deze wedstrijd ging heel gelijk op, Nicole haar topspin en backhand ballen blijven lastig en Lennard zijn snelle service ook. Deze spannende pot hebben we uiteindelijk gewonnen met 6-4 en 6-3. Na deze partij gingen we feesten met het duo Rob en Carlo, deze avond was weer helemaal toppie!!

Op de finaledag mochten we weer tegen Joey en Ilse. Zij hadden 's middags de halve finale gewonnen van Simone en Joey. Dus weer een tennispotje tegen eigen poulespelers. Maar deze wedstrijd was erg spannend, ze hadden duidelijk tactiek besproken hoe ze ons deze keer zouden aanpakken. Michel zijn arm viel er bijna af maar we hebben het gered in 2 sets.  Als winnaar van de winnaarsronde hebben we een kaartje voor het ABN/AMRO toernooi gewonnen, gesponsord door Tennis Westland  naast een kadobon van Tenniswestland. Echt helemaal leuk. 

TC en KEC team en alle andere vrijwilligers die dit toernooi weer super hebben georganiseerd, hartstikke bedankt!!!

Marijke Damen

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden