tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkHet tennisseizoen is in volle gang. Na het laatste weekeinde van de competitie stonden de dubbelkampioenschappen al weer voor de deur. Het was bijzonder leuk om te zien hoe iedereen zich weer vol in de strijd wierp. En de strijd gaat verder. Uiteraard geeft iedereen zich ook op voor de singlekampioenschappen, zodat dit ook weer een fijn toernooi kan worden. Na een welverdiende vakantieperiode maken we ons dan op voor het sluitstuk van het zomerseizoen; Het Invitatietoernooi.

Zorgt u ervoor dat al een partner heeft geregeld voordat u op vakantie gaat! We willen er dit jaar weer een fantastisch toernooi van maken en daar hebben we de hulp van iedereen hard bij nodig. Dus schrijft u zich allen massaal in zodat het weer een TCH-waardig toernooi wordt.

In de week na het Invitatietoernooi organiseert de Jeugdcommissie het eerste Open Jeugdtoernooi; Het Mini Maffioso Toernooi. We proberen een uniek Jeugdtoernooi te organiseren voor de kinderen waarbij plezier en presteren hand in hand gaan en waarbij de Jeugd uit onze Regio al jong geconfronteerd wordt met de unieke sfeer op onze vereniging tijdens ons Invitatietoernooi. We wensen onze jeugdcommissie daarom heel veel succes.

De KNLTB gaat de jeugdcompetitie anders organiseren. Vooral voor de jongere jeugd gaat er het een en ander veranderen. Er gaat gespeeld worden met zachtere ballen en ook wordt er minder met teams, maar meer met grote groepen gespeeld. De competitieopzet verandert doordat er nu eenmaal per maand competitie gespeeld gaat worden. Om goed op deze ontwikkelingen te kunnen inspelen heeft TCH met de KNLTB een samenwerkingsovereenkomst getekend, waardoor TCH nu als Tenniskidsvereniging door het leven gaat. Al met al een hele kluif voor onze Jeugdcommissie die hierbij gelukkig de nodige steun ondervind van Burgersdijk Tennis.

Zoals u wellicht heeft gezien doet TCH mee met de BOB- campagne. Diverse leden zijn hiervoor op cursus geweest. We zouden graag onze bardienstmedewerkers uitnodigen voor een informatieve avond. Iedereen wordt dan op een leuke manier bijgepraat en de aanwezigen ontvangen voor hun aanwezigheid een heus certificaat. We hopen dat u tezijnertijd allemaal aan deze uitnodiging gehoor geeft.

Verder spelen er nog zaken zoals de mogelijke invoering van een kassasysteem, het volgen van cursussen van onze parkbeheersters, de invoering van een clubsoftwaresysteem, het op peil houden van de bezettingsgraad van de Revahohal, de introductie van de groene Heinekenflesjes enzovoorts.

Maar hier wilde ik het dit keer bij laten.

Met sportieve groet,
Peter van der Wilk

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden