tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

052052 resized 1Dit jaar moest het dan toch echt weer gebeuren. De verwachtingen waren hoog! Maar, we waren met zijn allen redelijk goed voorbereid. De winter door getennist in de hal en sommige gelest. Een keer eerder waren we al eens gepromoveerd en ook gelijk gedegradeerd... ''laten we hopen dat het dit keer niet gebeurd!''

De eerste zondag speelde we thuis en kregen we Naaldwijk op bezoek. Het was prachtig weer en we hadden er zin! Na een bakkie te hebben gedaan met de tegenstanders gingen de eerste singels de baan op en deze werden allebei gewonnen. De sfeer was goed en er werd lekker getennist. Een singel en een kneiter spannende herendubbel werden helaas verloren maar de winst was binnen.


Daarna gingen we de eerste uit partij van het jaar spelen bij Evergreen in Maasland. De weersverwachtingen waren erg goed, het zou een zomerse dag worden...nou dat viel wel mee maar slecht was het ook niet. Na een bakkie en een stuk vlaai in hun bouwkeet achtige kantine gingen we de baan op! Overtuigend gespeeld en dik gewonnen dit bleek later ook de laatste van de poule te worden.


Toen Vredenburch.. een wedstrijd waarbij we dachten het een hele belangrijke zou kunnen zijn voor onze kans op het kampioenschap. Ons voorgevoel klopte het was een erg sterk team. En de wedstrijden waren spannend, maar ook deze keer waren we aan het einde van de dag het sterkste team, 5-3!
Uit tegen 'T Loo, staat eigenlijk altijd garant voor gezelligheid! Een dag waar we dan ook naar uit keken. Het was wederom mooi weer, dat is andere jaren wel eens anders geweest! Met vier 3 setters was het af en toe nageltje bijten en was het aanmoedigen soms ook echt nodig. Maar ook deze dag werd gewonnen. We lagen op koers!


De volgende zondag moesten we naar Delft 'Dsltc' studenten van de TU. Ook een team dat niet zo hoog zou eindigen uiteindelijk. Maar er moest gewoon gespeeld en dus ook nog gewonnen worden. Na een verloren singel partij werden de andere 7 gewonnen. Punten waren weer binnen!
De ene laatste competitiedag Danny en Robin konden hier helaas niet bij zijn omdat ze in Rusland waren. We hadden tot nu toe alle dagen gewonnen en met onze eigenberekening zouden we kampioen zijn als we deze dag zouden winnen. Deze dag wonnen we ook en wij begonnen dus al een klein feestje te vieren om Danny en Robin een beetje gek te maken. We hadden campagne gehaald en taart hadden we nog over. Wij dus foto's maken zodat we die naar Danny en Robin konden sturen om te laten zien dat we kampioen waren en hoe gezellig het wel niet was, Maar later bleek dat onze berekening eigenlijk helemaal niet te kloppen. We moesten de laatste competitiedag ook nog ff winnen om kampioen te worden dus we moeten er nog even tegen aan.


De laatste dag speelde we gelukkig thuis. De kans was dus redelijk groot dat we kampioen zouden worden en dat doe je natuurlijk het liefst op je eigen club! We kregen Hodenpijl op bezoek. Een team dat in de middenmoot stond geplaatst. Wij hadden nog 5 punten nodig. Als we de dat wisten te winnen, hadden we alle competitiedagen gewonnen en volgens het regelement ben je dan kampioen ongeacht het aantal punten. Vredenburch lag ons namelijk nog op de hielen met een achterstand van maar 2 punten. De heren singels werden gewonnen en ook de dames singels, 4 punten binnen! Hierna nog een! De heren dubbel ging de baan op. Er was een hoop support van familie en vrienden. De druk was hoog, want hier kon het kampioenschap gewonnen worden. Maar, de eerste set verloren we.. en ook in de tweede set stonden we achter. En kregen we zelfs 4 matchpoints tegen, maar die werkten we weg wonnen de tweede en ook de derde set! We waren Kampioen maar er moesten nog wel drie wedstrijden gespeeld worden. Daarna was het borrelen met de tegenstanders op het dakterras in de zon. De champagne was 's ochtends al koud gezet de confetti ging door de lucht en we kregen allemaal een bos bloemen van Robbert van Oppenraaij. Even later werd de BBQ aangestoken om de competitie gezellig af te sluiten. Het was een erg gezellige dag.


Volgend jaar een klasse hoger!

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden