tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hallo allemaal,

Hier weer even een berichtje van de jeugdcommissie. Wij hebben het afgelopen jaar veel nieuwe leden mogen verwelkomen en daar zijn we heel erg blij mee. We organiseren het hele jaar veel leuke activiteiten en zouden het leuk vinden als jullie daar ook aan mee willen doen. Je hoeft echt niet supergoed te kunnen tennissen, maar we vinden het leuk als je meedoet.


Verder staat er veel te veranderen voor de kinderen tot en met 12 jaar die competitie spelen. De KNLTB heeft het hele competitiegebeuren op de schop gegooid. Naar aanleiding van deze veranderingen zullen wij zo snel mogelijk een infoavond gaan geven met betrekking tot die kinderen. Wij gaan ons als vereniging ook aansluiten bij Tenniskids wat geheel aansluit bij de manier van lesgeven en het competitie spelen in die leeftijdscategorie.


Op zondag 21 juni hebben wij weer het altijd gezellige ouder-kind toernooi. In het volgende clubblad zullen jullie daar zeker iets van terug lezen. Als jullie het leuk vinden kun je ook een stukje schrijven naar aanleiding van een activiteit waar je aan mee hebt gedaan. Stuur dat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen ervoor dat het er in komt te staan.


Iedereen tot ziens op het park,


Groetjes JC TCHonselersdijk

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden