tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Voor het dubbeltoernooi van dit jaar heb ik me ingeschreven met Stef van Dam. Gelijk een goede medespeler, dus we deden mee in de heren dubbel 6.

De eerste wedstrijd op vrijdagavond moesten we gelijk tegen ervaren tennissers en familie van me, namelijk mijn oom Ger Ammerlaan. Zijn medespeler was Nico Arkesteijn. Het was een leuke wedstrijd, die we met veel druk zetten hebben kunnen winnen. De wedstrijd daarna moesten we tegen Sjon Mulder en Marino Kester. Het werd een spannende pot, maar ook deze wedstrijd hebben we in twee sets kunnen winnen.


Doordeweeks hoefden we niet te tennissen dus de eerstvolgende wedstrijd was op de zondagmorgen om half 12. Van tevoren zijn we nog samen gaan inspelen, en dat was ook wel nodig want we kregen het weer aardig moeilijk tegen Jack van der Hark en Thomas van Wingerden. Uiteindelijk hebben we wel gewonnen tegen Jack en Thomas en toen stonden we gewoon zomaar in de finale. Aan het einde van de dag mochten Stef en ik dus weer de baan op tegen onze oude tegenstanders Sjon en Marino. Ik vond dat ze de tweede wedstrijd nog beter speelden dan de eerste, maar we konden toch nog met 6-4 7-5 winnen.
Dus we waren winnaar van de heren dubbel 6!

Uiteindelijk een leuk toernooi gehad met over het algemeen mooi weer. Alleen vrijdagavond schijnt het wat minder te zijn geweest. Het idee van de poultjes was ook leuk bedacht, want dan was je er tenminste zeker van dat je 3 of meer wedstrijden kon spelen. Natuurlijk wil ik alle mensen die mee hebben geholpen met het dubbeltoernooi nog bedanken omdat alles toch goed liep en het een heel gezellig toernooi was. Op naar het singletoernooi!

Twan van Kester

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden